A propòsit d’en Demetri Sendra

Demetri Sendra

Aquestes darreres setmanes, a estones, he anat regirant el meu arxiu fotogràfic a la busca i captura de fotografies on hi aparegués l’amic Demetri. El seu fill, en Xavier, me’n va demanar una i vaig pensar en perquè no aplegar-ne unes quantes d’aquelles que a vegades queden arxivades i les hi costa veure la llum pública.

Hi ha força gent que al cap de l’any m’ha demanat fotos d’això i d’allò… No me n’oblido però ben just tinc temps per arxivar les fotos com per buscar, imprimir i enviar. Ho intento però no sempre els desitjos es compleixen (un consell si estàs llegint això i ets un dels agraviats: persevera i obtindràs el teu desig, resumint, ves insistint). Bé, tornant al fil, el cas d’en Demetri és un cas banda. Ell ens va deixar i ha provocat un buit. Estava a la Biblioteca, a la comissió de festes, fundador dels Amics del Cavall, un dels responsables del resorgir dels Tres Tombs, el culpable de fet… Bé i tantes altres coses.

Jo sempre el recordaré, per això òbviament, però bàsicament per una cosa que compartíem i era que de tant en tant em donava consells de fotografia, enquadrat… I això em divertia. De tant en tant, quan faig segons quines fotos recordo els seus comentaris…

Bé, aquí he penjat unes fotos que ja he compartit al feisbuk amb son fill i altres amics que han agraït aquest petit gest, perquè era algú molt estimat.

Cliqueu AQUÍ o a la foto per anar a Flickr.

Quant a Tonet001

Català del Tarragonès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *