Contestant al Facebook

He quedat fins els ous dels comentaris d’un noi en un fil del Facebook, i que podria fer extensiu a altres que ja me’ls venien calentant de fa temps. Avui no estic per romanços i anar de bon jan. Si em busquen em troben.
Ho publico al meu bloc perquè aquí faig el que em rota. Pels qui vulgueu perdre el temps, aquí l’enllaç al grup. (Clica a sota per continuar llegint)

A veure tremendo, he fet un esforç per llegir tots aquests comentaris que has fet en diferents posts, alguns fent referència a la meva persona. Deixem dir-te unes quantes coses:

Primer, no ens coneixem.

Segon, no sé pas d’on treus una part de la informació que esmentes.

Tercer, escriure en majúscules implica persona emprenyada. Sembla que portis massa odi dins teu, prent-te una tila.

Quart, les Societats son ens privats, alguns ja organitzen coses en base al minso pressupost que tenen i la bona voluntat de les Juntes que organitzen coses modestes per a amor a l’art sense cobrar un duro, moltes vegades sense obtenir reconeixement i ningunejades per gent com tu.

Cinqué, jo sóc de la Comissió de Festes i no portaveu de l’Ajuntament. I l’Ajuntament (i altres), ja van organitzant coses a les societats, el que passa és que potser no son del teu gust o son esdeveniments que no van dirigits al teu model d’esbarjo. Sobre lo de cobrar, aquí no cobra ningú res, tan sols cobrem la mala llet d’alguns a través dels seus comentaris. Òbviament, la dedicació a la comissió de festes no és tan sols anar a reunions, és estar a taquilla, vigilar que tot vagi bé… Pringar moltes vegades una part de la festa. Sols faltaria que haguéssim de pagar la entrada, quins collons!I crec que Vila-seca necessita un Casal ja, però no pels joves que ja en tenen un, sinó per tothom. Un Casal cultural en condicions, pràctic, funcional, no pas decoratiu. Amb sales ben equipades per conferències i exposicions que puguin aplegar un nombre de públic suficient, un teatre decent… Em fot un rave si aquest Casal ha de sortir d’una Societat o s’ha de construir de bell nou, però jo penso que és vital.I més encara, soc de la opinió que Vila-seca hauria d’afrontar un debat seriós i seré sobre la funció òptima de les Associacions de Veïns i les Societats tal i com estan ara. Hi ha molts espais infrautilitzats, altres rellogats, altres que cauen… quin potencial desaprofitat. I en aquest sentit alguns ja estem donant voltes a l’assumpte per mirar d’aportar una proposta, des de baix, currant-nos-ho sense esperar que altres ho facin per naltres.

Sisé, Vila-seca té penya molt guapa, que treballa molt bé i se’ls ha de potenciar, naturalment i així es fa, poc o molt, però em consta que es fa. Però també hi ha porqueria, gent que ho fa de pena i a més va amb exigències. Per tant, menos lobos, 100 grups emergents en dos dies, vinga ja!

Seté, què collons son els plusos de la música al carrer? Ara parlo per la Societat El Centre, que és un dels escenaris. El que fa l’Ajuntament es condicionar la zona i prou. Bé, un any va pagar per la reparació dels lavabos, perquè com ja deus saber la majoria del jovent va als llocs a passar-s’ho bé, però malauradament a una minoria tant li fot els espectacles i el que busquen és mamar i destrossar, com va passar, i això algú ho havia d’assumir. A partir d’aquí, repeteixo, explica lo dels plusos que no t’entenc.

Vuité, “estic fins els mismíssims” de llegir comentaris fets per penya com tu, que critiquen, certs cops amb males maneres, sense aportar res (bé, rectifico, tu si que aportes idees, disculpa), alguns porten molta palla, sense contingut. Com alguns polítics per aquí  (oficials o “portaveus”) que tampoc aporten res, tan sols oferir alternatives buides de continguts, promeses de temps millors.

Nové, i darrer per no semblar els deu manaments. Al llarg de la meva vida he fet, i faig, moltes coses extralaborals i sense renumerar, de les quals estic molt orgullós. He intentat vehicular les meves inquietuds a través de totes aquelles plataformes on he estat benvingut. Hi ha hagut temporades més fructíferes i d’altres menys, en base al temps que hom pot dedicar i l’estat d’ànim de cada moment. Em fot molt que gent com tu acuseu sistemàticament la penya que està pels llocs organitzant coses quan valtres sou incapaços d’agafar el toro per les banyes i fer algo de profit més enllà de bramar a través d’internet o fulletons que es reparteixen per les cases.

No cal tenir un càrrec polític per fer coses, ni molts diners… Voluntat, idees clares i un grup de gent amb ganes i confiança.Em sap greu noi que et contesti a tu, i podria incloure a altres d’aquesta llista. Jo sí que n’estic fins els mismíssims. ESTIC MOLT EMPRENYAT!PARLEU MENYS I ACTUEU MÉS, NO US EXCUSEU, NO SIGUEU COMODONS, ARREMANGUEU-VOS I FEU ALGO DE PROFIT!!!

Bé, suposo que aquesta dissertació provocarà comentaris, veritablement estic molt cansat d’aquest toma y daca, i més ara que s’acosten eleccions i això s’intensificarà. Per tant, me la bufa. Tinc amics amb qui treballo a gust, i la falta de renumeració econòmica ho copensa el bon rotllo entre la penya i el fet que quan fas, et pots equivocar, però aprens i a vegades, potser poques, surten coses boniques, molt maques.

Repeteixo, ni sóc portaveu de l’Ajuntament, ni ganes. Ara estic en un moment en que deixo coses que fa anys que faig per centrar-me en d’altres, doncs tinc idees i intento buscar llocs on, amb la complicitat dels demés, es puguin dur a terme per treballar-les en equip i buscar la millor opció. Fes el mateix xato, però pensa que un no té la veritat absoluta i ha de treballar en equip per reeixir els seus projectes. Sol no faràs mai res…

Salut i bon cap de setmana.

Quant a Tonet001

Català del Tarragonès
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Contestant al Facebook

  1. ignasi diu:

    Toni no t’agobiis, la societat està plena de gent amb moltes més ganes de criticar que no pas de treballar, tot i ser més jove que tu ja n’he conegut una bona colla d’aquests. I a més, internet i facebook és un camp sembrat per a trolls d’aquestos. És més fàcil penjar una foto de la brossa escampada per fora els contenidors en un grup de FCBK, per exemple, i queixar-se de l’ajuntament, que no pas endurte-la cap a casa si està ple i tirar-la l’endemà. i Així, mil exemples més. Esquena ampla, cap amunt i pit inflat. Hi h amolta feina per fer i no podem perdre el temps amb aquesta mena de personatges.

  2. Antoni Bonet diu:

    Ignasi, comparteixo el que dius. La persona en qui està centrada no crec que sigui mala gent, pel que he observat té moltes idees al cap. El que em dol és que t’acusin de fer coses per interès econòmic quan és el contrari, t’hi deixes els quartos (i a molta honra). També, com bé dius, aquells qui pengen fotos i no fan res més que bramar sense aportar sol·lucions…
    Gràcies pel teu comentari, alcalde ;-)

  3. Jesús diu:

    Sempre ha estat més fàcil indicar 100 problemes que 1 solució. I criticar és gratis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *