Fotos d’UP. Mani a Brusel·les 1996

Mani a Brusel·les 1996

Quatre fotografies d’una mani de l’avellana a Brusel·les. Em van quedar fatal, amb la minicàmera que portava, però em fa gràcia compartir-les amb vosaltres, doncs va ser una guerra que em va ensenyar molt. A força fotos surt en Lluís Nomen, un dels meus mestres sindicals, epd.

La majoria de fotos d’aquella moguda les va fer, com era habitual, en Vicenç Llurba. Té una col·lecció de la Guerra de l’Avellana molt gran i desitjo que algun dia poguem arribar a un acord per a poder disposar del seu fons, va ser una moguda molt important, tant a nivell sindical, polític, reivindicatiu i humà.

Quant a Tonet001

Català del Tarragonès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *