Cafè-Teatre (o no): A la platja!

Logotip del Cafè-Teatre, de Marta Escobar

Bones notícies pels fans del Cafè-Teatre (o no) vila-secà. Ja va agafant forma i és molt probable que enlloc de finals d’agost-setembre el fem a començaments d’estiu.

Aquest canvi es deu a dos fets. Per una banda, per disponibilitat, és difícil coordinar un espectacle amb diversos actors i músics cara juliol-agost. Per l’altra, degut a la necessitat d’avançar el màxim possible l’espectacle, m’és impossible treballar amb alguns dels actors de La Tramoia doncs estan preparant la propera obra a estrenar el 18 de juny. Perxò ho hauré de fer amb gent no habitual de La Tramoia actual i així podrem avançar els assaigs al mes d’abril. (segueix llegint)

Serà un espectacle més gamberro, bé, ja veurem, però crec que riurem força. Es titularà ‘Cafè-Teatre: A la platja!’, i mantinc el títol de treball com a subtítol: ‘Cafè-Teatre, o no: És aquesta la qüestió?’

Per la vessant musical tornarem a comptar, creuem dits, amb l’Ignasi González i el Xavier Pié perquè, diem-ho clar, a l’anterior muntatge van estar de fàbula (haurem d’ajustar taquilla per poder fer les paus, aix) .

Per la part teatral, ja he fet una pre-sel·lecció de fragments: ‘Si menges una llimona sense fer ganyotes’, de Sergi Pàmies; ‘Mil cretins’, de Quim Monzó; ‘Teatre de Cabaret’, de Karl Valentin; ‘Déu i altres peces’, de Woody Allen i ‘Kràmpak’ de Jordi Sànchez. Els dos o tres fragments escollits seran ‘adaptats’ i formaran part d’un conjunt amb un nexe entre ells (espero que no em surti rana la persona a qui faré la proposta). Ara toca temptejar actors, la majoria fa temps que no trepitgen escenari, a veure com responen, i acabar de definir textos. El muntatge ja el tinc clar.

La representació es farà a l’Hort del Centre (i si plou, al teatre). Mantindrem la barra de bar, musiqueta i ‘bon rotllisme’. Sou lliures d’aportar comentaris, suggeriments, peticions… encara hi sou a temps, tancaré programa a finals de març per poder començar a treballar a l’abril. Estigueu atents per a més info.

Antic post: https://blocs.tinet.cat/bonet2/2011/02/17/ja-ha-brostat-el-proper-cafe-teatre/

Quant a Tonet001

Català del Tarragonès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *