Fotos d’UP. Mani a Madrid 2001

Manifestació a Madrid

Vull compatir amb vosaltres aquestes fotografies que ja comencen a tenir uns anys. Son fotos fetes per un servidor, i altra gent, de manis, assemblees… organitzades o, a on hi ha participat, el sindicat agrari Unió de Pagesos, sindicat on hi estic implicat des de fa uns 18 anys.

Potser en farem una exposició d’aquesta col·lecció de fotos un cop les acabi d’escanejar. No tant per la qualitat artística o documental, sinó per la gent que hi ha pres part, gent que ha dedicat una part de les seves vides a defensar la pagesia catalana mentres altres s’ho miraven arrapapats als despatxos oficials, ajudant a carregar-se tot un patrimoni econòmic, humà i català.

Quant a Tonet001

Català del Tarragonès
Aquesta entrada s'ha publicat dins de General i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *