Dos angels i un dimoni

(publicat el 11-07-2021)

Ja s’ha donat per tancada la recerca d’aquest pare resident a les ILLES CANÀRIES que presumptament va matar a les seves filles Anna i Olívia i que després es va suïcidar tirant-se al mar, encara que això no es pot afirmar amb seguretat, ja que no s’han trobat els cossos del pare i la filla petita, tasca molt difícil d’aconseguir, ja que el mar és immens, i el cop de sort que va existir de poguer trobar el cos d’una de les nenes, junt amb la professionalitat de la guàrdia civil a estat com una pista de què els fets van anar així.

Penso molt amb aquesta mare, el dolor tan intens i profund que ha de tenir i que l’acompanyarà fins a l’últim dia de la seva vida, li desitjo de tot cor que tingui força física i mental per poguer-ro aguantar.

Ha tingut i té tota la solidaritat i suport de tot el país que ha seguit  aquest  fet tan terrible dia a dia a través dels mitjans de comunicació, si més no el resultat no  ha estat  el que  s’ esperava  sí que  ha  quedat  ben  demostrat  que  s’ha fet tot el posible per trobar-los, però no ha pogut ser.

Amb escoltat dia a dia pels mitjans de comunicació totes les mostres de suport i condol per aquesta mare, però crec honestament que s’han deixat de ressaltar i de tenir en compte a dues persones que pateixen amb la mateixa intensitat i dolor i que ningú ha tingut en compte i són els pares d’aquest fill que ha comès aquesta matança, se’ls ha ignorat com si fossin culpables, crec que tothom ha sigut terriblement injust amb aquests pares, penso amb aquesta mare que ni que el seu fill hagi fet aquesta acció tan terrible com a mare que és també se’li a mort un fill, i amb el dolor afegit que també se’li han mort les seves netes i repeteixo amb el dolor sobreafegit que ho ha fet presumptament el seu fill, quasi ningú ha tingut ni té un sol pensament per petit que sigui cap a aquests pares que tenen el mateix sofriment que la mare de l’Anna i l’Olívia i que també ho portaran fins a l’últim dia de la seva vida i que donada la seva edat l’únic futur que els hi queda és sofrir aquestes tres pèrdues tan estimades per ells.

En aquesta societat que vivim hi ha una manca de sensibilitat quasi absoluta, quan succeeixen fets com aquests mai es pensa amb totes les persones que rodejant el fet, només veuen el de sobre de tot, no pensen que a sota també hi ha familiars que pateixen molt, com per exemple els avis, però com que están a sota no es veuen per tant no hi pensa ningú; feta aquesta reflexió a partir d’aqui tot acabat.

ALUMNA.

 

Quant a alumna

Sóc una dona d'edat madura i amb la propera porta d'entrada a la jubilació que seguint el camí de la meva vida, m'he trobat amb un aparell anomenat ordinador i he vist com s'obria una porta immensa en la qual em connecto amb el món i a la vegada em dóna tot tipus d'informació amb una rapidessa increïble. Tinc una gran admiració per aquesta eina, però també em produeix un gran problema d'aprenentatge ja que em costa molt assimilar aquest món de "botons". Ja m'ho deia sempre una persona: "Deixa-ho córrer! Tot això dels botons no és per a tu!" Però com que jo sóc tossuda, ho he volgut intentar i de mica en mica vaig fent petites cosetes. Vull aclarir que puc fer aquestes cosetes perquè compto amb l'ajuda d'una noia que té la paciència d'orientar-me i ajudar-me a tirar endavant aquesta tasca. Cada cosa que m'ensenya, si me n'ensurto és una victòria. Això, m'ha animat a tenir aquest bloc a través del qual podré expressar opinions, alguna vivència o experiència que potser pugui ser útil per algú; en fi, tot sigui dit, també per distreure'm a mi mateixa ja que serà una tasca que intentaré fer el millor que pugui. Espero que el contingut d'aquest bloc no molesti a ningú ja que tot serà un reflex de la meva personalitat. alumna
Aquesta entrada ha esta publicada en català. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>