Al voltant del bloc “Paraules rebels”

Avui inicio aquest bloc, dedicat a compartir una recopilació que he fet durant anys. Es tracta de paraules que denomino “rebels”, pronunciades de forma incorrecta, involuntària o inconscientment. No han estat tretes de cap publicació ni cap altre fòrum: totes han estat sentides directament per mi mateixa o per familiars i amics, que me les han transmès. Les he anat classificant per temàtica i d’aquesta manera les aniré penjant al bloc.

Quant a Sofia

M'agrada molt quan, de forma involuntària, les persones cometem errors en la pronúncia o l'escriptura de les paraules, refranys, frases fetes, etc, amb efectes molt divertits. Fa molts anys que faig una recopilació i penso que pot ser també molt divertit compartir-la.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 comentaris a l'entrada: Al voltant del bloc “Paraules rebels”

  1. Alvaro diu:

    Un petit tresor, sense dubte.