L’anncient Tantra i el massatge ioni tantra: concepte o tips

L’ancient tantra ens ensenya que el massatge de yoni és una excel·lent manera de descobrir nous camins pel tantra y la dona (tant poden apendre la fèmina i la seva parella), un factor molt important en qualsevol relació.

El massatge de tantra de yoni també s’utilitza per ajudar a les dones que necessiten trencar els bloquejos sexuals o el trauma creant un fort vincle de seguretat. Les dones que han tingut experiències sexuals poc agradables i que els yoni van ser “utilitzats” però no estimats, poden alliberar,  aquestes velles males vibracions, completament a través del procés d’aquesta antiga tècnica de tantra, despertant-se amb una nova sexualitat amorosa.
El punt central d’aquest massatge espiritual,  no és ni la tècnica ni la seqüència, sinó el fet que es tracta d’un camí que condueix a una consciència suprema conscient dels ioni.
El practicant no pot procedir sense una guia d’experts d’un tal professor tantra, ja que el yoni es troba en un estat molt vulnerable després d’un massatge de ioga.

El practicant també ha de recordar que la pràctica del massatge de tantra yoni requereix una concentració total i un considerable tram de temps dedicat (de dos a tres hores com a mínim). Ha de ser administrat necessàriament com a part d’un ritual tanta, ja que pretén transformar l’espai diví en un temple d’amor. Tots dos individus que formen part del massatge tantra han de purificar-se amb un bany o una gran dutxa d’avançada.
El vostre mestre de Tantra, com els de aquest enllaç,  us advertirà que aquesta tècnica tantra pot produir efectes completament diferents cada vegada. Independentment dels efectes posteriors a cada sessió, els dos socis es tracten amb molta cura. Després de la finalització, la dona pot ser molt més oberta i vulnerable, i una paraula que es diu sense parar pot ferir molt més del que d’una altra manera.

El massatge de tantra de ioni consisteix en una combinació única de remolins, stokes i tècniques, incloent ‘Shaktipat paddati’ i punts subliminals energètics, acariciant l’ànima i ‘Sahasraram Shuddhi paddati’. Quan s’utilitza per a la curació, un massatge de yoni implica accidents cerebrovasculars dissenyats per connectar el cor, la ment i el yoni en un profund estat de relaxació induïda per la meditació. Ha de romandre no intrusiu i potenciar, tant per al prestador com per al receptor.

 

Finalment, és imprescindible tenir en compte que el massatge Tantra i Yoni té una forta repercussió en la ment, el cos i l’ànima, i s’ha de practicar únicament sota la supervisió d’un professor de Tantra.

 

Desactiva els comentaris

Filed under Salut, Societat

Comments are closed.