L’arribada del fred: que farem per rodar

Estem a l’octubre, i les hores de la nit i la matinada són una mica fredes. Què vol dir això? L’arribada de l’hivern arriba, per descomptat, i sembla venir ràpid. La majoria dels dies comencen ara a la baixa les temperatures encara que la calor es resiteixi a marxar.
Llavors, què haurà de fer si no planeja muntar durant tot el fred, els mesos d’hivern? Cal preparar la vostra moto i hivernar-la. Hi ha alguns passos que definitivament hauria de fer per mantenir la seva moto segura i càlida durant tots aquests mesos fred, a més de poder cuidar-vos vosaltres amb els accesoris i robes corresponents al fred como les de la marca Dainese que la pots trobar a la botiga de Martimotos.

- Obteniu la gasolina del vostre motor. Com ho fa? Comença la teva moto amb la petcock a ‘on’ i deixa que la teva moto s’executi durant uns minuts. Una vegada que la moto està ben parada, gireu la petcock per apagar-la i deixeu que el motor ho faci tot fent un recorregut per qualsevol combustible que quedi a les línies. Ja ho sabreu quan el combustible surt del motor, ja que la moto acabarà de córrer (com si estigués parada). Està bé si deixeu algun combustible al tanc perquè no hauria de causar cap dany. Però deixar-lo al vostre motor pot causar danys greus a la vostra moto.

- Obtenir una oferta de bateria: un bateria mantindrà la càrrega de la bateria de la motocicleta durant tot l’hivern, de manera que quan estigui preparat per disparar, no se li quedarà una bateria morta. Les ofertes de la bateria són bastant barates i es poden recollir a la vostra botiga de motos o demanar-ne una en línia.

- Netegeu la vostra moto: no voleu emmagatzemar la motocicleta durant llargs períodes de temps amb brutícia, greixos, aliments, greixos, errors, etc. per tota la vostra bicicleta. No només és dolent per a la pintura i el crom, però no és correcte tractar el nadó amb tanta mal. Netegeu-la abans de prendre la llarga tarda d’hivern. La meva moto és realment neteja després de cada viatge. Només és correcte que la meva nena es cuidi i es tracti bé durant tot l’any.

- Trobeu un bon lloc: la motocicleta es reposarà durant els propers mesos, així que assegureu-vos de trobar una bona ubicació per a l’hivern. La millor ubicació seria un garatge adjunt, el següent seria un edifici d’emmagatzematge a l’aire lliure, i els menys preferits estarien fora dels elements. Els elements de l’hivern poden causar danys greus si no es vigilen atentament, per tant, us recomanaria que us assegureu que la vostra moto s’emmagatzema en una àrea que està tancada. La meva moto sempre està emmagatzemada al meu garatge adjunt, i es manté en una ubicació privilegiada per no quedar-se amb cops o alguna cosa va caure sobre ella.

- Obtenir una coberta de motocicleta: només perquè la vostra motocicleta es pugui emmagatzemar en una àrea tancada, no significa que no la protegiu més. Podeu obtenir una cobertura de tan sols $ 20 o fins a $ 100. Una funda per a motocicletes s’assegurarà que no s’arribi a la bicicleta cap brutícia ni pols addicionals, i també ajudarà a protegir els cops i els faldons desafortunats. No puc parlar dels errors, ja que es trobaran en un lloc càlid durant els mesos més freds.

- Comenceu-hi quan pugueu: si hi ha un dia d’hivern decent, un sol brillant, i no ridículament fred, segueix endavant i engegui la vostra moto. Deixa-la córrer durant un temps, t’ho agrairan a la primavera. Només recordeu seguir tots els passos anteriors per assegurar-vos de tornar a col·locar el motocicleta per descansar adequadament.

Desactiva els comentaris

Filed under Societat

Comments are closed.