8 fomres per protegir al teu fill amb seguretat viària

Una vegada i una altra, el noi rebota la seva pilota vermella de la vorera. A continuació, la joguina surt de la superfície desquiciadament i comença a saltar a l’altre costat del carrer. Screeeeeech!

El conductor d’un cotxe saltant per la carretera es deté bruscament, ja que veia la bola saltant pel carrer. Afortunadament, el noi es va determinar a partir del senyal de trànsit per la carretera que hi havia un pas de vianants. I tal com la seva mare li havia ensenyat, sabia que només havia de creuar el carrer on va veure aquest signe.
Amb l’augment de vehicles a les carreteres actuals, els nens haurien de practicar la seguretat viària, fins i tot quan es troba a prop d’Amish Country Ohio Lodging. L’ensenyament dels senyals de trànsit a la vostra filla de 2 a 5 anys amb els senyals de trànsit de Guidecraft pot mantenir la seguretat i el so a prop de les carreteres. De fet, les directrius particulars poden ajudar al seu fill a romandre segur en diverses àrees relacionades amb la seguretat viària:
1. Ensenyeu als vostres fills els passos: Pareu, mireu, escolteu i penseu.

El nen ha de deixar un pas enrere de l’espatlla de la carretera o frenar abans d’usar un passeig per les vorals. En segon lloc, el jove hauria de mirar cap a l’esquerra i la dreta per al trànsit que anava per la carretera. A continuació, el nen ha de pensar si tot el trànsit s’ha aturat o el camí està clar. Finalment, el seu fill ha de mirar i escoltar constantment els cotxes i els camions mentre creua la carretera i que s’adapti al que en castellà coneixem: equipamiento urbano.

2. El nen només ha d’obrir i tancar la porta de seguretat. És important que el vostre fill sempre utilitzi la “Porta de seguretat” d’un vehicle, com quan la vostra família arribi a l’allotjament Amish Country Ohio. Aquesta és la porta del darrere al costat del passatger.

3. Els nens només han de jugar en zones segures. Aquests inclouen àrees com ara calçades, que estan tancades i també una gran distància del trànsit.

4. Sigues un bon exemple per al teu fill. Sovint els nens copien el comportament dels adults, per la qual cosa és important que el vostre fill vegi que practica seguretat viària. Els senyals de trànsit Guidecraft es poden utilitzar per ensenyar als nens sobre el significat de diversos senyals de trànsit.

5. Utilitzeu sempre la seguretat del seient del cotxe. Per evitar lesions, els seients del cotxe haurien de ser:

6. Feu que el vostre fill usi un engranatge de seguretat quan es reprodueixi. Els nens haurien de portar roba protectora quan es juga amb joguines amb rodes: bicicletes, scooters, patins, patins, etc. Els cascs són els més importants per evitar lesions al cap, encara que els coets i el genoll també són útils.

7. Ensenyeu a les vostres filles regles irrompibles. Mai haurien de creuar una carretera, excepte en semàfors, creuers i ponts; mai vagi enlloc d’estranys; mai entris al carrer; mai juguem per la carretera; i mai parli amb desconeguts.

8. Mantingueu constantment la mà del vostre fill. Sempre haureu de fer-ho quan us trobeu a prop de la carretera, el trànsit o fins i tot un grup de vehicles estacionats. El seu fill encara està creixent, però ell o ella no és prou madurant mentalment per tenir el coneixement i la saviesa per prendre decisions determinades. Per tant, s’haurien de supervisar el 100% del temps en què el trànsit proper.

Desactiva els comentaris

Filed under Actualitat

Comments are closed.