L’anncient Tantra i el massatge ioni tantra: concepte o tips

L’ancient tantra ens ensenya que el massatge de yoni és una excel·lent manera de descobrir nous camins pel tantra y la dona (tant poden apendre la fèmina i la seva parella), un factor molt important en qualsevol relació.

El massatge de tantra de yoni també s’utilitza per ajudar a les dones que necessiten trencar els bloquejos sexuals o el trauma creant un fort vincle de seguretat. Les dones que han tingut experiències sexuals poc agradables i que els yoni van ser “utilitzats” però no estimats, poden alliberar,  aquestes velles males vibracions, completament a través del procés d’aquesta antiga tècnica de tantra, despertant-se amb una nova sexualitat amorosa.
El punt central d’aquest massatge espiritual,  no és ni la tècnica ni la seqüència, sinó el fet que es tracta d’un camí que condueix a una consciència suprema conscient dels ioni.
El practicant no pot procedir sense una guia d’experts d’un tal professor tantra, ja que el yoni es troba en un estat molt vulnerable després d’un massatge de ioga.

El practicant també ha de recordar que la pràctica del massatge de tantra yoni requereix una concentració total i un considerable tram de temps dedicat (de dos a tres hores com a mínim). Ha de ser administrat necessàriament com a part d’un ritual tanta, ja que pretén transformar l’espai diví en un temple d’amor. Tots dos individus que formen part del massatge tantra han de purificar-se amb un bany o una gran dutxa d’avançada.
El vostre mestre de Tantra, com els de aquest enllaç,  us advertirà que aquesta tècnica tantra pot produir efectes completament diferents cada vegada. Independentment dels efectes posteriors a cada sessió, els dos socis es tracten amb molta cura. Després de la finalització, la dona pot ser molt més oberta i vulnerable, i una paraula que es diu sense parar pot ferir molt més del que d’una altra manera.

El massatge de tantra de ioni consisteix en una combinació única de remolins, stokes i tècniques, incloent ‘Shaktipat paddati’ i punts subliminals energètics, acariciant l’ànima i ‘Sahasraram Shuddhi paddati’. Quan s’utilitza per a la curació, un massatge de yoni implica accidents cerebrovasculars dissenyats per connectar el cor, la ment i el yoni en un profund estat de relaxació induïda per la meditació. Ha de romandre no intrusiu i potenciar, tant per al prestador com per al receptor.

 

Finalment, és imprescindible tenir en compte que el massatge Tantra i Yoni té una forta repercussió en la ment, el cos i l’ànima, i s’ha de practicar únicament sota la supervisió d’un professor de Tantra.

 

Desactiva els comentaris

Filed under Salut, Societat

L’ortopedia i la rehabilitació

Si es troba amb dolor i necessita ajuda amb dolor muscular, articular o nerviós, consulteu amb els cirurgians ortopèdics especialitzats de la vostra zona. Estan compromesos a brindar excel·lència en l’os, l’articulació, el braç, el colze, el peu i el turmell, la mà i el canell, la maluc, la genollera, l’esquena baixa, el coll, l’espatlla, la columna vertebral i la cura muscular tant per a nens com per a adults. Per trobar un bon resultat pot ser cercan al Google “alquiler ortopedia Barcelona“.

Treballen dur per recuperar l’estat de pre-lesió i permet gaudir de la teva vida al màxim. Aquests metges utilitzen un enfocament interdisciplinari integral que adapta la curació per satisfer les necessitats individuals de cada pacient. Els pacients amb discapacitat física poden aconseguir la millor mobilitat i rendiment possible per gaudir de la vida al màxim.
Els cirurgians ortopèdics ofereixen el millor tractament per a cirurgia muscular, lesions esportives, dolor articular i altres necessitats relacionades amb una cirurgia ortopèdica. Els especialistes sanitaris qualificats treballen en un entorn de suport i cura, centrat en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de malalties de la columna vertebral, ossos, articulacions, músculs o altres parts del sistema musculoesquelètic.

Els seus diversos serveis inclouen la gestió dels dolors de:

- Mal d’esquena i coll, aguts o crònics.

-Dolor d’espatlla, colze i canell.

- Dolor de maluc, genoll i turmell.

- Lesions esportives.

- Modificació esportiva i rehabilitació.

- Lesions relacionades amb el treball.

- Cefalees.

- Rehabilitació de l’exercici.

- Postura pobre.

- Condicions ortopèdiques pre i postoperatòries.

 

 

Els tècnics ortopèdics són professionals que saben sobre l’ocurrència dels problemes, ja que prenent temps complet per comprendre per què es va produir el problema, poden donar-vos un millor diagnòstic i un curs d’acció per a la recuperació.

Desactiva els comentaris

Filed under Salut

L’arribada del fred: que farem per rodar

Estem a l’octubre, i les hores de la nit i la matinada són una mica fredes. Què vol dir això? L’arribada de l’hivern arriba, per descomptat, i sembla venir ràpid. La majoria dels dies comencen ara a la baixa les temperatures encara que la calor es resiteixi a marxar.
Llavors, què haurà de fer si no planeja muntar durant tot el fred, els mesos d’hivern? Cal preparar la vostra moto i hivernar-la. Hi ha alguns passos que definitivament hauria de fer per mantenir la seva moto segura i càlida durant tots aquests mesos fred, a més de poder cuidar-vos vosaltres amb els accesoris i robes corresponents al fred como les de la marca Dainese que la pots trobar a la botiga de Martimotos.

- Obteniu la gasolina del vostre motor. Com ho fa? Comença la teva moto amb la petcock a ‘on’ i deixa que la teva moto s’executi durant uns minuts. Una vegada que la moto està ben parada, gireu la petcock per apagar-la i deixeu que el motor ho faci tot fent un recorregut per qualsevol combustible que quedi a les línies. Ja ho sabreu quan el combustible surt del motor, ja que la moto acabarà de córrer (com si estigués parada). Està bé si deixeu algun combustible al tanc perquè no hauria de causar cap dany. Però deixar-lo al vostre motor pot causar danys greus a la vostra moto.

- Obtenir una oferta de bateria: un bateria mantindrà la càrrega de la bateria de la motocicleta durant tot l’hivern, de manera que quan estigui preparat per disparar, no se li quedarà una bateria morta. Les ofertes de la bateria són bastant barates i es poden recollir a la vostra botiga de motos o demanar-ne una en línia.

- Netegeu la vostra moto: no voleu emmagatzemar la motocicleta durant llargs períodes de temps amb brutícia, greixos, aliments, greixos, errors, etc. per tota la vostra bicicleta. No només és dolent per a la pintura i el crom, però no és correcte tractar el nadó amb tanta mal. Netegeu-la abans de prendre la llarga tarda d’hivern. La meva moto és realment neteja després de cada viatge. Només és correcte que la meva nena es cuidi i es tracti bé durant tot l’any.

- Trobeu un bon lloc: la motocicleta es reposarà durant els propers mesos, així que assegureu-vos de trobar una bona ubicació per a l’hivern. La millor ubicació seria un garatge adjunt, el següent seria un edifici d’emmagatzematge a l’aire lliure, i els menys preferits estarien fora dels elements. Els elements de l’hivern poden causar danys greus si no es vigilen atentament, per tant, us recomanaria que us assegureu que la vostra moto s’emmagatzema en una àrea que està tancada. La meva moto sempre està emmagatzemada al meu garatge adjunt, i es manté en una ubicació privilegiada per no quedar-se amb cops o alguna cosa va caure sobre ella.

- Obtenir una coberta de motocicleta: només perquè la vostra motocicleta es pugui emmagatzemar en una àrea tancada, no significa que no la protegiu més. Podeu obtenir una cobertura de tan sols $ 20 o fins a $ 100. Una funda per a motocicletes s’assegurarà que no s’arribi a la bicicleta cap brutícia ni pols addicionals, i també ajudarà a protegir els cops i els faldons desafortunats. No puc parlar dels errors, ja que es trobaran en un lloc càlid durant els mesos més freds.

- Comenceu-hi quan pugueu: si hi ha un dia d’hivern decent, un sol brillant, i no ridículament fred, segueix endavant i engegui la vostra moto. Deixa-la córrer durant un temps, t’ho agrairan a la primavera. Només recordeu seguir tots els passos anteriors per assegurar-vos de tornar a col·locar el motocicleta per descansar adequadament.

Desactiva els comentaris

Filed under Societat

9 razones por las que los proyectos de sitios web fallan

Si cae en tus manos un proyecto que está codificado incorrectamente, entonces con frecuencia debes desecharlo y volver a empezar.

El gasto para solucionar todos estos problemas puede ser significativo, pero siempre dependerá del tipo de empresa especialista en desarrollo de software a medida, como CodiTramuntana.

No obstante, siempre hay algunas razones o motivos por los que los proyectos web pueden fallar, y es lo que te vamos a contar en este post. Así que si estás interesado, debes seguir leyendo.

Estas son algunas de las razones más comunes que hacen que muchos proyectos web fracasen.

Definición poco clara del alcance y requisitos

Siempre se tienen ganas cuando quieres lanzar un proyecto online, pero no siempre hay que pensar que va a funcionar a la primera. Esto es especialmente cierto cuando una empresa pone su negocio online por primera vez. La mayoría de los clientes piensan que saben lo que quieren, pero el rompecabezas está en los detalles. Apuesto a que ha conocido a una gran cantidad de clientes que, al ser presionados para detallar su proceso, no han pensado en todas las ramificaciones.

Asegúrese de realizar un ejercicio de planificación detallado antes de comenzar a construir.

Falta de partes interesadas

La administración desea un nuevo sitio web para cumplir con los objetivos corporativos y aumentar su ROI. Entonces, la gerencia no se toma el tiempo de involucrarse cuando se toman decisiones clave.
Pueden surgir enormes problemas cuando la administración prueba la versión Beta y descubre que no es lo que inicialmente querían. Los cambios pueden ser muy costosos en tiempo y dinero si se realizan al final de un proyecto en lugar de al principio.

Mordiendo más de lo que puedes masticar

Tenga cuidado de no morder más de lo que puede masticar. Es decir, que no quieras abarcar más de lo que hay, Roma no fue construida en un día. Si tienes un proyecto realmente complejo, constrúyelo en fases. No tienes que publicar todo en la web a la vez. No hay nada de malo en reemplazar los sitios web existentes después de completar tres o cuatro fases.

Diseño de sitios web sin propósito o función

Probablemente haya visto algunos diseños hermosos para proyectos nuevos que simplemente no se pueden construir o que serían demasiado caros de construir. Es mejor realizar un cableado de todas las funcionalidades teniendo en cuenta la plataforma que está utilizando antes de realizar el diseño.
Luego, haga que el equipo de desarrollo trabaje con el diseñador, para que juntos logren algo que sea a la vez bello y funcional. De lo contrario, podría terminar con un sitio de Frankenstein que no sea ninguno de los dos.

No usar el control de versiones

Es inconcebible hoy en día construir nuevos sitios web sin algún tipo de sistema de control de código fuente. Cuando los desarrolladores crean, admiten y actualizan archivos de código fuente para una aplicación grande, la coordinación puede ser compleja.
Los sistemas de control de fuente registran todos los cambios de archivos, con comentarios, en un proyecto. Debe tener la capacidad de revertir la funcionalidad, combinar el trabajo en conjunto y trabajar sin conexión. El control correcto del código fuente es vital para cualquier proyecto.

Falta de buena gestión de proyectos

Gestor de proyectos web

El Project Manager (PM) es el Quarterback (o número 10) del equipo de fútbol. El PM es responsable de la planificación, ejecución, monitoreo, control y cierre exitosos de un proyecto.
El PM debe comprender las necesidades del cliente y proporcionar comunicación hacia y desde los desarrolladores. Sin un PM competente, el proyecto se desviará y se convertirá en un tren fuera de control que terminará en un desastre. Un buen primer ministro publicará informes de progreso semanales que mantendrán todo en orden.

Hacking Core o código fuente

El hacking está cambiando la estructura del código fuente. Cuando un desarrollador no calificado no sabe cómo hacer algo, tiende a piratear el código en los sitios web para que funcione. Esto causa una serie de problemas y afecta enormemente a la calidad. Si un desarrollador soluciona un problema y surge otro, puede ser el resultado de muchos hacks.
Si lo hace, será casi imposible para las actualizaciones del sitio debido a la seguridad y la corrección de errores. También dificulta que quienes ingresen posteriormente mantengan el sitio y puedan dejar un sitio vulnerable a las vulnerabilidades.

Alcance del arrastramiento

El trabajo principal de un buen primer ministro es mantener todo en orden. Es natural a medida que avanza en el desarrollo, proponer nuevas ideas y cosas que desee. Debe darse cuenta de que cada vez que realiza un cambio, todo se suma al tiempo y al costo de un proyecto.
Si se construye y prueba un sitio web, deberá volver a realizar la prueba después del cambio. Algunos cambios son beneficiosos, especialmente si mejoran el sitio web para los usuarios. Pero mucha indecisión y cambios pueden descarrilar un proyecto.

Scope Creep ocurre cuando los tomadores de decisiones no participan desde el principio o el proyecto no pasó por una planificación adecuada.

Falta de garantía de calidad cohesiva

Todos los proyectos tienen errores, por lo que es mejor encontrar los problemas primero en lugar de los usuarios. Reserve un 20% a un 25% del tiempo de desarrollo para realizar un control de calidad adecuado. Asegúrese de que haya un plan de control de calidad completo, de lo contrario, podría obtener un sitio web que tenga muchos problemas.
Los desarrolladores deben estar pensando en la calidad desde el primer día y ser responsables de solucionar sus problemas. De lo contrario, las cosas podrían ponerse muy descuidadas.

 

 

Desactiva els comentaris

Filed under Actualitat

Inseminació Artificial Vs Fertilització In Vitro

En considerar el tractament per a la infertilitat, dos tractaments que sovint són considerats o recomanats per un especialista en fertilitat són la inseminació artificial (inseminació intrauterina) i la fecundació in vitro (FIV). Tots dos procediments han tingut èxit i tots dos són bastant comuns per a parelles o individus que estan experimentant infertilitat.
És important que els pacients consultin un especialista, i sàpiguen anar a una bona clínica de fertilitat a Barcelona, ​​o la ciutat en la qual estiguin, abans de sotmetre a qualsevol dels tractaments, però aprendre una mica sobre cada un per endavant pot ser una tasca que valgui la pena.

Què és la inseminació artificial?


La inseminació artificial, que també es coneix com inseminació intrauterina o IUI, implica la injecció d’esperma especialment preparat a l’úter de la dona. Això es realitza el dia després que un òvul és alliberat per l’ovari amb l’objectiu que l’esperma nedi cap a les trompes de Fal·lopi per fertilitzar l’òvul.
Les dones poden prendre medicaments de fertilitat en alguns casos per estimular l’ovulació abans del procediment. Algunes dones simplement poden controlar el seu cicle perquè el procediment es realitzi en el moment apropiat.

Què és la fecundació in vitro?

La fertilització in vitro implica la combinació d’esperma i ous en un plat en un laboratori. Això crea embrions que després es transfereixen a l’úter on poden implantar-se en el revestiment uterí i desenvolupar-se. No tots els embrions es transfereixen, però, per reduir el risc de parts múltiples.
Per descomptat, la transferència de més d’un embrió augmenta les possibilitats que un s’implanti, de manera que el risc de naixements múltiples encara pot estar present. Les dones poden prendre medicaments de fertilitat en alguns casos per estimular l’ovulació.

Quina és la millor opció?

 

IUI és l’opció més barata i, sovint, es recomana com a primera línia de tractament per part de l’especialista. Molts plans d’assegurança cobriran el cost del tractament fins i tot.
Algunes parelles poden optar per sotmetre a IUI una o dues vegades abans de passar a la FIV, que és l’opció més costosa, però pot oferir una major possibilitat d’èxit.
És important tenir en compte que les taxes d’èxit de tots dos tractaments són bastant variables depenent d’una sèrie de factors que inclouen la causa de la infertilitat i l’edat de la dona que se sotmet al procediment.
Les dones menors de 35 anys sovint tenen més possibilitats d’èxit que les dones majors de 35 anys, i a mesura que les dones envelleixen, les seves possibilitats d’èxit sovint disminueixen. Una vegada més, és important sospesar els pros i els contres de cada tractament i parlar amb un professional abans d’escollir quin és l’adequat per a vostè.

Desactiva els comentaris

Filed under Actualitat

5 habilitats per portar-te de perfil tècnic a emprenedor

Molts propietaris de petites empreses són molt bons en el que fan, des de HVAC i reparacions automotrices fins a disseny gràfic, y serveis de comptabilitat.

Van perfeccionar aquestes habilitats mentre treballaven per a uns altres, i en algun moment van decidir “puc fer-ho pel meu compte, guanyar més diners i tenir més temps”. I sí, poden fer-ho. Però es necessita més que coneixements tècnics per construir i mantenir un negoci reeixit, tal i com saben a gestoriaraipe.com

Com a propietari d’un negoci, ha d’usar molts barrets. Si realment desitja construir un negoci millor, un que funcioni per a vostè, aquí hi ha algunes habilitats que necessita desenvolupar.

Domini del temps

No és de sorprendre que la major queixa dels amos de negocis sigui la falta de temps. Si bé l’organització certament pot ajudar, la millor forma de recuperar el temps prové de les millores a la planificació.

La planificació i la fixació d’objectius ho ajuden a prioritzar i mantenir el rumb, una clau per a l’administració del temps. Sense ella, tot sembla important i s’aconsegueix poc. La planificació comença amb una visió clara per al seu negoci. Després, incorpori els seus objectius: què vol aconseguir?

Després, identifiqui el que necessita fer per aconseguir aquests objectius. Ja sigui que els cridis estratègies, tàctiques o tasques, aquestes són les accions que has de prendre per aconseguir els teus objectius. Finalment, programi temps per treballar en les tasques que va identificar.
Recordi, la planificació és un cicle i un procés continu. Controli els seus resultats i faci els ajustos necessaris. Faci que la planificació i la fixació de metes siguin una prioritat. Sigui el visionari i l’estrateg que la seva empresa necessita.

Domini de persones

No pots fer-ho tot tu mateix. Ja sigui que contracti empleats, treballi per subcontractació o externalitzi projectes i tasques rutinàries, la seva petita empresa necessita que uns altres creixin i prosperin. La majoria dels propietaris reconeixen la importància d’aconseguir gent de qualitat que els recolzi a ells i als seus negocis. Però amb massa freqüència, ignoren la necessitat de desenvolupar-los i gestionar-los, especialment quan se subcontracta o subcontracta el treball. Les expectatives clares, les metes compartides, els comentaris continus i la comunicació oberta condueixen a equips d’alt rendiment, i una disposició a delegar a uns altres! Sigui el gerent i líder que la seva companyia necessita.

Domini Financer

No és necessari ser un gurú dels nombres per tenir èxit. Ja sigui que els estimis o els odiïs, els nombres són els teus amics, i una gran eina per prendre decisions comercials encertades i prioritzar on col·loques els teus recursos. Si ben el seu comptador i forquilla de llibres poden ajudar amb la planificació i el manteniment diari dels registres, VOSTÈ és amo del seu acompliment financer.

Prengui’s el temps per aprendre i comprendre els impulsors financers clau que afecten la rendibilitat, el flux d’efectiu i els seus ingressos personals. Si ben els factors clau poden variar segons el negoci, alguns dels més comuns inclouen vendes, marges, guanys, comptes per cobrar / per pagar, mà d’obra, administració d’inventari i eficiència operativa.

Miri els seus informes financers mensualment. No tinguis por de fer preguntes. Un bon comptador explicarà amb gust: així és com aprenem. Si alguna cosa no es veu o no se sent bé, probablement no ho sigui. No ignori les banderes vermelles. Faci preguntes o demani ajuda. Treballi amb el seu comptador i sigui el director financer que la seva companyia necessita.

Domini d’ingressos

Quan treballava per a una altra persona, mantenir les vendes fluint era sovint el treball d’una altra persona. Però com a propietari, obtenir clients i repetir negocis ara depèn de vostè. Independentment de si ho fa vostè mateix o fa que uns altres ho facin per vostè, generar vendes és l’ànima del seu negoci. Tingui mètodes establerts per generar constantment noves vendes (no sol clients potencials) i obtingui clients actuals per gastar més i comprar una vegada i una altra. Hi ha moltes maneres de créixer i mantenir els ingressos. No necessites centenars, però necessites tres coses:

Primer, alguns mètodes provats per generar nous clients potencials. En segon lloc, un sistema de vendes confiable per convertir aquests clients potencials a clients que paguen. Finalment, un mètode confiable per mantenir-se connectat amb els clients actuals per generar negocis repetits. La clau de l’èxit en màrqueting i vendes és la consistència. Eviti detenir-se i començar o quan el temps ho permeti. Sigui el director de màrqueting i vendes que la seva companyia necessita.

Domini de sistemes

Un negoci és una combinació de persones i sistemes que evolucionen amb el temps a mesura que creix el negoci. Quan està fent tot el treball, la qualitat i el servei són probablement d’acord amb els seus estàndards, fins i tot si són ineficients. Però a mesura que porti a uns altres per estalviar temps i diners, aquests mateixos estàndards poden disminuir, tret que hagi escrit sistemes i procediments per guiar-los.

Desactiva els comentaris

Filed under PYME

8 fomres per protegir al teu fill amb seguretat viària

Una vegada i una altra, el noi rebota la seva pilota vermella de la vorera. A continuació, la joguina surt de la superfície desquiciadament i comença a saltar a l’altre costat del carrer. Screeeeeech!

El conductor d’un cotxe saltant per la carretera es deté bruscament, ja que veia la bola saltant pel carrer. Afortunadament, el noi es va determinar a partir del senyal de trànsit per la carretera que hi havia un pas de vianants. I tal com la seva mare li havia ensenyat, sabia que només havia de creuar el carrer on va veure aquest signe.
Amb l’augment de vehicles a les carreteres actuals, els nens haurien de practicar la seguretat viària, fins i tot quan es troba a prop d’Amish Country Ohio Lodging. L’ensenyament dels senyals de trànsit a la vostra filla de 2 a 5 anys amb els senyals de trànsit de Guidecraft pot mantenir la seguretat i el so a prop de les carreteres. De fet, les directrius particulars poden ajudar al seu fill a romandre segur en diverses àrees relacionades amb la seguretat viària:
1. Ensenyeu als vostres fills els passos: Pareu, mireu, escolteu i penseu.

El nen ha de deixar un pas enrere de l’espatlla de la carretera o frenar abans d’usar un passeig per les vorals. En segon lloc, el jove hauria de mirar cap a l’esquerra i la dreta per al trànsit que anava per la carretera. A continuació, el nen ha de pensar si tot el trànsit s’ha aturat o el camí està clar. Finalment, el seu fill ha de mirar i escoltar constantment els cotxes i els camions mentre creua la carretera i que s’adapti al que en castellà coneixem: equipamiento urbano.

2. El nen només ha d’obrir i tancar la porta de seguretat. És important que el vostre fill sempre utilitzi la “Porta de seguretat” d’un vehicle, com quan la vostra família arribi a l’allotjament Amish Country Ohio. Aquesta és la porta del darrere al costat del passatger.

3. Els nens només han de jugar en zones segures. Aquests inclouen àrees com ara calçades, que estan tancades i també una gran distància del trànsit.

4. Sigues un bon exemple per al teu fill. Sovint els nens copien el comportament dels adults, per la qual cosa és important que el vostre fill vegi que practica seguretat viària. Els senyals de trànsit Guidecraft es poden utilitzar per ensenyar als nens sobre el significat de diversos senyals de trànsit.

5. Utilitzeu sempre la seguretat del seient del cotxe. Per evitar lesions, els seients del cotxe haurien de ser:

6. Feu que el vostre fill usi un engranatge de seguretat quan es reprodueixi. Els nens haurien de portar roba protectora quan es juga amb joguines amb rodes: bicicletes, scooters, patins, patins, etc. Els cascs són els més importants per evitar lesions al cap, encara que els coets i el genoll també són útils.

7. Ensenyeu a les vostres filles regles irrompibles. Mai haurien de creuar una carretera, excepte en semàfors, creuers i ponts; mai vagi enlloc d’estranys; mai entris al carrer; mai juguem per la carretera; i mai parli amb desconeguts.

8. Mantingueu constantment la mà del vostre fill. Sempre haureu de fer-ho quan us trobeu a prop de la carretera, el trànsit o fins i tot un grup de vehicles estacionats. El seu fill encara està creixent, però ell o ella no és prou madurant mentalment per tenir el coneixement i la saviesa per prendre decisions determinades. Per tant, s’haurien de supervisar el 100% del temps en què el trànsit proper.

Desactiva els comentaris

Filed under Actualitat

Per què és imprescindible la comercialització digital per als restaurants?

Un restaurant és un negoci en auge i pot donar-li més negocis quan es comercialitza implementant estratègies de màrqueting innovadores: màrqueting digital. Restaurant i màrqueting digital? Sona sorprenent? Vostè ha de preguntar-se com l’aplicació del màrqueting digital pot ajudar a créixer el negoci del vostre restaurant. Enrere van quedar els dies en què les empreses van utilitzar tècniques tradicionals de màrqueting per promoure la seva marca.
En aquesta era digital; les empreses han començat a adoptar diversos serveis de màrqueting en línia per promocionar i augmentar les seves vendes. Ha estat tan exitós i una de les maneres més rendibles en comparació amb el màrqueting tradicional.
Avui en dia, els clients també accedeixen a la informació de restaurants a Internet i tenen interès a controlar l’ambient, els menús i les puntuacions de servei al client. Per competir, sou rivals, per créixer la vostra base de clients i tenir una presència més àmplia, és essencial implementar diverses estratègies i tècniques de màrqueting a Internet per al vostre restaurant, segons pot aconsellar una agencia SEO a Barcelona. Us ajudarà amb:
Ajuda a desenvolupar la identitat de la marca


El vostre restaurant parla sobre la vostra marca. La implementació de diverses tècniques de màrqueting digital, com ara la difusió de les publicacions socials a tots els dies, l’aprofitament d’anuncis de Facebook, la creació de blocs al lloc web poden induir els clients a crear una base de clients lleial. I, així, ajuda a mantenir la identitat i la credibilitat de la marca.

Us ajuda a arribar a més clients

La majoria dels clients estan a Facebook, Instagram i Twitter, etc. Implementant tècniques de màrqueting en línia, com ara les xarxes socials publicades a Facebook, Tweeting a Twitter o posant fotos al vostre restaurant a Instagram amb petites històries, us poden ajudar a arribar a una base de clients més àmplia. A més; et permetrà estar constantment a través de diverses plataformes de xarxes socials. Involucrar els vostres clients a través de les xarxes socials, que és una forma de publicitat, pot ajudar el nom del vostre restaurant a arribar a més clients.
Ajuda a millorar el servei al client
Els clients que van citar comentaris incorrectes; necessitava més informació o simplement curiositat per saber més sobre el menú, es pot gestionar fàcilment proporcionant resposta en temps real. Això permet que els seus clients i les seves opinions siguin útils i que tingui un impacte positiu en el negoci del vostre restaurant.
Us permet guanyar al teu rival
Amb la disponibilitat de plataformes de xarxes socials, s’ha fet més fàcil conèixer els vostres competidors i les seves ofertes. Les campanyes de màrqueting digital us ajudaran a aprofitar la vostra marca de restaurant ajudant-vos a augmentar la vostra presència en línia. Això us manté al tant dels vostres rivals.

 

Augmenta el trànsit web
Per aconseguir més trànsit, el més important per a qualsevol negoci i restaurant no és cap sorpresa. Hi ha maneres d’augmentar el trànsit del vostre lloc web de restaurant, com ara contractar clients en línia, xats en directe, publicar vídeos / fotos, oferir descomptes especials i ofertes, etc. No només augmenta el trànsit web, sinó que deixa que el vostre client mostri el vostre apassionat interès pel vostre restaurant.

Desactiva els comentaris

Filed under Actualitat