Ens mudem!...oi?

15 Feb 2011

Hola!

Des d'avui Tinet canvia el sistema dels blocs. Ara toca fer la transició cap el nou sistema amb tecnologia WordPress. No fa ni un mes que vaig obrir el meu bloc de Tinet que ja he de transformar-lo. Bé, el món de les noves tecnologies és molt dinàmic i ens hem d'adaptar constantment. Sembla ser que un cop creem el "nou bloc" de WP, el bloc antic passarà a ser només un arxiu. No obstant, de moment veig que podem treballar amb tots dos alhora. Com ja he comentat en el meu primer post del "nou bloc", encara no he decidit ben bé que faré; per tant mentre es mantigui la opció d'editar els dos blocs, tant l'antic com el nou, és possible que em mantingui "viu" en tots dos. Per tots aquells que algun dia pogueu topar accidentalment amb els meus escrits, heu de saber que he creat un parell d'enllaços que ens permeten passar d'un bloc a l'altre en un sol "click". Bé res més per avui.

Salut!!


 

El segon aniversari...

11 Feb 2011

Bones...

Quants de vosaltres recordeu el vostre 2n aniversari? Probablement molt pocs oi? Jo algun cop vaig sentir dir que rarament els éssers humans conservaven records que anéssin més enllà (vull dir enrere) dels 3 anys de vida. Segur que hi ha excepcions però crec que no és el meu cas. De fet el record més antic que tinc és precisament de la festa que va haver-hi a casa meva pel meu tercer aniversari. Recordo moltes serpentines de colors, algun globus, i que jo estava assegut a les faldilles de la meva mare. La veritat és que és una sensació molt agradable anar a buscar dins el teu cervell pel record més llunyà, i trobar-ne un de tant maco. Llavors em direu...per què parlar del 2n aniversari?? Bé doncs la resposta rau en el fet que no m'estic referint pas al dia en el que vaig fer 2 anyets. Em refereixo a que a partir d'ara a més de com cada any, celebrar el meu aniversari, celebraré el meu 2n aniversari. I per què? Bé, ja sé que d'entrada sembla una idea bastant estranya, quelcom que avui dia qualificaríem com una "freakada", però creieu-me que no és ni de bon tros la meva intenció ser un freaky. És simplement que hi ha dies en la vida d'una persona que mereixen ser recordats, o dit d'una altra manera, que no poden ser oblidats. Jo no podré oblidar mai el dia 8 de Febrer de 2011. No podré oblidar com tornant de treballar al vespre-nit un porc senglar que devia anar buscant menjar va decidir creuar la carretera just en el moment en que jo passava per allà. I com tractant d'esquivar-lo (cosa que sí vaig fer) vaig perdre el control del meu vehicle i vaig acabar sortint de la carretera. Puc donar gràcies a que després d'un parell de dies a l'hospital, ja puc estar-me tranquilament a casa descansant i gaudint de la millor companyia.Tinc bastants cops, alguns talls i una cama enguixada però em considero un home molt afortunat. Així que com deia unes línies més amunt, a partir d'ara celebraré 2 aniversaris a l'any: el primer per conmemorar el dia del meu naixement, i el segon per recordar el dia en el que vaig tornar a nàixer...

 


 

Una pel·lícula inquietant

6 Feb 2011

Hola blocaires!

És diumenge al migdia i fa un dia ben maco. Hauria de ser passejant al carrer però ves per on, jo tan dropo com sempre prefereixo estar davant l'ordinador escrivint quatre tonteries. Avui vull explicar que el divendres a la nit vaig trencar la norma, i en comptes de connectar-me a internet per escoltar la ràdio vaig optar per veure la pel·lícula que feien a TV3: "El Perfum". Ja només començar es podia intuir que no seria un film amb masses escenes agradables (tampoc es pot dir que fos ni molt menys una pel·lícula de sang i fetge), però tot i així vaig continuar enganxat al sofa. La veritat, em va causar prou impressió la personalitat psicòpata del protagonista; un home obsessionat amb extreure i preservar totes les olors que el seu olfacte prodigiós fos capaç de captar. La llàstima però, és que per aconseguir el seu propòsit era inevitable haver de matar. Bé és cert que la seva primera víctima va ser (podríem dir) accidental, però evidentment ell no mostra cap mena de remordiment i l'única cosa que el perturba és el fet de no haver pogut conservar l'olor d'aquella noia per sempre més. A partir d'aquí, i ho explicaré de manera molt resumida, segueix la cerca d'un mètode que permeti extraure els aromes de tot ésser (vivent o no) i capturar-los en un potet. Un cop trobat aquest mètode infal·lible, el seu objectiu és recrear un perfum el qual segons una llegenda té una fragància inigualable i un extraordinari poder encisador. Aquest perfum, s'elabora a partir de les olors de 13 dones de gran bellesa. Bé, la qüestió és que mirant la pel·lícula i veient com el protagonista s'anava carregant noies una darrera l'altra em vaig trobar amb una sensació extranya i un pèl incòmoda alhora doncs, tot i que sempre que veig alguna pel·lícula d'aquest tipus, mai simpatitzo amb l'assassí i espero que aquest sigui atrapat, jutjat i engarjolat amb el menor nombre de víctimes possible; divendres a la nit em debatia entre el desig de que cap innocent més acabés morint a mans d'aquell psicòpata, i la curiositat de veure com aquest senyor (ara vist com un home de ciència) acabava el seu experiment i aconseguia recrear aquell perfum llegendari. Bé, ja sé que evidentment es tracta només d'una pel·lícula però no sé per què, aquest argument no m'acaba de convèncer. En fi, heu vist algú de vosaltres aquesta pel·lícula? i tant si és així com si no, què en penseu de tot plegat?   

 

 

Publicat per jabadiam ( General ) :: Comentaris (0) :: Enllaç permanent :: Retroenllaços (0)
 
Comparteix:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
technorati tags:

 

Miravet 2ª part

2 Feb 2011

Hola!

Un dia més sóc a Miravet fent el curs que ja vaig mencionar ahir. Avui us ensenyaré una foto del castell que he trobat navegant una estona per internet. La Joana em comenta que una bona época per visitar-lo és l'estiu ja que, a part de que no correm tant risc de patir les inclemències metereològiques, des de dalt podem veure el paisatge amb els arbres plens de fulles. A més, a l'estiu tenim la possibilitat d'anar en vaixell fins a Benifallet a visitar les coves. Tot plegat una excursió ben maca.

Publicat per jabadiam ( General ) :: Comentaris (2) :: Enllaç permanent :: Retroenllaços (0)
 
Comparteix:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
technorati tags: ,

 

Miravet

1 Feb 2011

Hola! Ara mateix estic escrivint aquest article des del bonic poble de Miravet. Té un castell molt famós que algun dia d'aquests hauria de visitar. A veure si és veritat i puc trobar un forat dins la meva atapaïda agenda.

Dit això m'agradaria dir que en aquests moments en els que us "parlo" estic realitzant un curs d'internet a la sala de plens de l'ajuntament. Una de les coses que fem és precisament aprendre a utilitzar l'eina de blocs de Tinet. Espero que els que estan aquí presents (vull dir aquí a Miravet...) s'animin i mantinguin al dia el bloc que els he "obligat" a crear.

Salut!

PD: Si voleu podeu respondre aquest qüestionari que vàrem fer l'altre dia amb el Google Docs

 

 

Publicat per jabadiam ( General, Diversió ) :: Comentaris (0) :: Enllaç permanent :: Retroenllaços (0)
 
Comparteix:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
technorati tags:

 

Doctor Gokú

31 Gen 2011

Hola blocaires!

avui escric simplement per que tinc ganes de penjar un vídeo molt freaky. Suposo que tots els que heu nascut entre les dècades dels 70 i dels 90 recordareu la sèrie de dibuixos Bola de Drac i la seva continuació Bola de Drac Z. La veritat és que avui dia encara miro de trobar una explicació de per què m'enganxava tant una sèrie la qual, si ho analitzem fredament, era realment dolenta. Animo a tots aquells que volgueu iniciar un debat en aquest bloc sobre la suposada (però dubtosa) qualitat d'aquesta sèrie que deixeu els vostres comentaris i poc a poc els aniré responent. No obstant, el post d'avui és simplement per que vegeu aquest video que un bon amic em va recomanar sobre una espècie de paròdia de Bola de Drac. No sé, jo l'he trobat força divertit, a veure què us sembla. Amb tots vostès, el consultori del Doctor Gokú!! 

 

Publicat per jabadiam ( Diversió ) :: Comentaris (0) :: Enllaç permanent :: Retroenllaços (0)
 
Comparteix:
 • Facebook
 • Twitter
 • Google
technorati tags: , , , ,

 

Un petit qüestionari que espero sigui divertit :-)

27 Gen 2011

 


 

Hola!

26 Gen 2011

 (Segueix)


 

Enhorabona!

26 Gen 2011

Si pots llegir aquest missatge és perquè el procés de registre s'ha realitzat correctament. Rep una cordial benvinguda!