formatge vegà
Des
2014
21:12
Formatge vegà
Ingredients: (per a un formatge mitjà de la mida d’un bol de cereals).
50g anacards crus
80g de tofu blanc
2 cullerades de cafè d’agar-agar en pols.
Suc de ½ llimona.
2 cullerades soperes rases de llevat de cervesa.
1 culleradeta de cafè de sal.
½ culleradeta de cafè de mostassa.
1 culleradeta de cafè d’all en pols.
1 culleradeta de ceba en pols.
1 cullerada sopera d’oli d’oliva.
200g d’aigua.
Elaboració:
1. Bullir l’aigua amb l’agar-agar durant 3 minuts.
2. Bullir el tofu durant 10 minuts en aigua per que sigui més digestiu.
3. Posar en un bol tots els ingredients i triturar amb la batedora elèctrica fins que quedi ben fi.
4. Untar un motllo rodó, de la mida d’un bol de cereals, amb oli d’oliva i enfarinar amb cúrcuma tot el bol (es millor lliscar els dits barrejant l’oli amb la cúrcuma per que quedi una capa groga per tot l’interior del bol).
5. Afegir al bol la massa del formatge i deixar refredar a la nevera durant 1-2 hores.
6. Treure el formatge vegà del motllo i servir en un plat.