Beguda d'ametlles i formatge vegà d'ametlles
Mai
2015
22:05
Beguda d’ametlles i formatge vegà d’ametlles
Ingredients per a la beguda d’ametlles :
100g d’ametlles amb pell.
1 litre d’aigua mineral.
4 dàtils (opcional).
Ingredients pel formatge vegà d’ametlles:
2 cullerades soperes de llevat nutricional.
1 cullerada de postres de suc de llimona.
½ cullerada de cafè d’all en pols.
Un polsim de sal.
Elaboració:
1. Posar les ametlles amb pell en remull 24 hores.
2. Posar a remullar els dàtils 24 hores.
3. Pelar les ametlles i triturar-les amb 1 litre d’aigua mineral i colar amb una gasa.
4. Triturar els dàtils amb una mica de la beguda d’ametlles i barrejar amb la resta per endolcir.
5. De les restes d’ametlles obtingudes elaborar un formatge vegà: triturar les restes d’ametlles amb el llevat nutricional, un raig de llimona, all en pols i si es vol també amb alguna espècia com ara orenga o herbes de Provença.