Feliç any nou 2009!!!!

31 Des 2008

Bones a tots i totes!!!! Aprofitant que arriva el Cap d'Any, i que inaugurem any nou 2009, torno a escriure una entrada al bloc amb videos musicals per acomiadar-nos d'aquest 2008 (que acabo engripat i a l'atur, quina alegria!!!), i que el proper 2009 sigui ben positiu per a tots nosaltres.

Comencem amb un duo italià que ha debutat aquest any. Es tracta de Il Genio, amb el seu tema picantó "Pop porno".

 

I ara ens passem a un tema que ens ha alegrat la tardor als que hem sintonitzat en algun moment a TV3. La cançó ja fa més d'una any que circula, però el gran públic no l'ha descobert fins fa quatre dies. Esperem que els Filippo Landini ens treguin cançons tan engrescadores com "Viu-la" en els propers anys.

 

Continuem per terres catalanes, per escoltar un nou tema de la banda La Puerta de los Sueños. Aquests dies que ha plogut tant, no estarà malament d'escoltar el tema "Plou"... Continuo repetint... A la música en català li falten moltes veus femenines!!!!!! Gràcies, Virgínia, per regalar-nos la teva!!!!

 

I ara ens passem a una aventura que va començar una perdedora dels grans concursos televisius de realities, i que davant de les càmeres va dir que pensava deixar la música... Per sort la seva consciència no va fer cas de les paraules que va dir en públic davant de milions de telespectadors, i ja va pel seu segon disc. Mai Meneses forma part del duo Nena Daconte, i ens plau escoltar-la amb un tema matxacat, però que mai mareja i ens omple d'alegria davant la nostra rutina diària, "Tenia tanto que darte".

 

I ara passem a un himne escrit pel cantautor Víctor Naranjo, i al que posen veu un munt de cantants i components de grups de casa nostra. Es tracta del tema "Positiu Positiva", el tema que s'ha compost per a aquest 2008 per a posar banda sonora al Dia Mundial de la Sida (1er de desembre).

 

Com no, ara toca el to balcànic de la festa. En el meu bloc no podia faltar. Ja hem escoltat música de casa nostra, una peça en italià, i ara ens anem a escoltar un bellíssim tema de la cantant croato-bòsnia Ivana Marić, Tebe Voljeti ("Estimar-te")... A gaudir-la!!!

Canviem una mica de to, però amb una música lleugera, anem al món oníric d'aquest tema que ens presenten els quebequesos Les Cowboys Fringants, "Entre deux taxis".  

 

Tornem a casa nostra, però ara amb un tema de fusió de la formació Nour. Ritmes de les dues ribes mediterrànies, aromatitzades amb hip hop i rithm and blues per a un tema titulat "Vida moderna"...

  

Bé, i com a tot Cap d'Any, ens cal posar-nos ben maquets, maquilladets, vestidets i .... pentinedets... Així que anem a "La pelu" amb els Pepet i marieta!!!!

Tornem a terres balcàniques, per a escoltar un tema de la banda bosniana Dubioza Kolektiv. Del seu últim àlbum "Firma Ilegal" escoltem el tema "Zrak" ("Llamp").

 

De la música alternativa bòsnia, anem a escoltar al bosnian lover (ja entrat en anys) Kemal Monteno, acompanyat de la veu de la jove cantant croata Žanamari Lalić, cantant el tema "Sinoć nisi bila tu" ("Ahir a la nit no vas estar aquí")...

 

I no ens movem de Bòsnia per a acomiadar-nos d'aquest Especial Cap d'Any 2008-2009, amb un dels últims temes de la banda Sikter, "Ego trip"...

BON ANY NOU 2009!!!!