Andorra 2009 : Anonymous + No Way Out?

11 Set 2008

Veient que Andorra Televisió ja ha començat a plantejar quin serà el camí cap a Moscú 2009, crec que arriva l'hora de començar a plantejar opcions serioes per a que Andorra faci un molt bon paper sobre els escenaris.

Fa dos estius vaig descobrir navegant per internet , i en especial per Myspace, un grup andorrà que sonava de forma sorprenent, amb una música que no s'havia escoltat mai a Eurovisió, i que havia d'arrossegar a molts joves d'arreu d'Europa a escoltar i a gaudir de la seva música... Vaig somiar que representarien el seu petit país, Andorra, a Eurovisió, i el meu somni es va fer realitat... Anonymous va representar Andorra a Eurovisió el 2007 amb el tema "Salvem el món"...

... Dos anys després penso que han de tornar a representar Andorra a Moscú aquest 2009, i aquest cop sí que han d'estar, com ja haurien d'haver estat aquest 2007, a la Gran Final representant Andorra.

Penso, però, que hem de preparar un bon paquet per a que Europa, i en especial la joventut europea, es desfaci escoltant la seva música i veient-los sobre els escenaris, i crec que en comptes d'afegir dos músics de reforç, el que cal és sumar sinergies, i després d'escoltar el temàs que els No Way Out han tocat en el programa del 25è aniversari de TV3, "La teva", juntar les formacions d'Anonymous i No Way Out no seria cap aventura perillosa.

Si les dues formacions s'avenen per a fer una joint venture per representar Andorra a Eurovisió i en Català demostrarien que el petit país dels Pirineus pot ser un centre molt important en el panorama musical europeu, i que tenen molts que els faran costat.

A veure que en penseu del tema, joint venture Anonymous + No Way Out a Moscou 2009 per Andorra? Les dues bandes ja tenen els seus grups de fans, i aixó és bàsic per a una excel·lent promoció. La seva joventut i imatge és un valor afegit. Espero i dessitjo que aquest cop també pugui veure el meu somni acomplert, però ja sabeu, aquest tema està en mans d'altres persones, i els primers, les dues bandes, si estan disposades a sumar forces i presentar-se per arrassar entre el jovent europeu.

Endavant, Andorra!!!!!


 
Anonymous - Salvem el Món



No Way Out - La teva (versió de Umbrella de Rihanna)