Pedres Blaves, segon àlbum de Relk

1 Feb 2007

El grup del Maresme, Relk, ha publicat el novembre del 2006 el que és el seu segon àlbum, "Pedres blaves", i ho han fet a través d'una nova discogràfica, Temps Record. Però si aneu a l'FNAC a comprar-lo, us trobareu amb la sorpresa que no és present a la seva base de dades, on sí apareix el seu àlbum anterior, "Branques".

Però tot té solució, i per tal d'adquirir algun dels dos àlbums, o alguna de les maquetes editades l'any 2003, podeu fer-ho a partir de visitar l'apartat botiga de la seva pàgina web, o bé visitant la plana que han obert a MySpace. I si voleu seguir els pensaments dels seus components, també disposeu del bloc dels Relk.

Els Relk, a més, també van penjant a Youtube les videoprojeccions que acompanyen els seus concerts, amb la qual cosa podeu disfrutar d'aquests pseudo videoclips (i algun videoclip que sí que s'ha passat per la televisió, del seu primer àlbum, "Branques").

Els d'Arenys de Munt van començar a constituir la formació a partir de l'any 2001, on inicialment s'uneixen les lletres de Jordi Bilbeny, la veu de Maira Comalat i la composició musical de Joan Vallcorba. Posteriorment se'ls uneixen el bateria Coqui Castells i la violoncel Montse Majà.

El seu primer espectacle, "A les pedres secretes de la sang", ja es defineix el que és la seva música, un viatge interior sobre els diversos sentiments, en aquest cas sorgits al voltant de l'amor. El mateix 2003 guanyen el concurs Sona9 en l'apartat de cançó d'autor. El novembre del 2004, sota el segell de Música Global, publiquen el seu primer àlbum, "Branques", que es podria resumir en la identificació de les branques amb les connexions corporals i anímiques, els camins interiors, o la part del món que viu dins l'ésser humà.

Finalment, el novembre del 2006 publiquen el seu segon àlbum, "Pedres blaves", que consta de 14 peces, totes en català excepte una incursió a l'euskera, "Elizakoak", que cap al final del mateix àlbum podeu escoltar en la versió catalana ("Viari"). A la seva plana a Youtube podeu disfrutar de temes com "Retorn a mi", "Aire darrer de mi" o "Elizakoak"

Font: elSuplement

Per a que no es digui que no afegieixo el corresponent video del Youtube, aquí teniu el del tema "Retorn a mí", un dels temes de l'últim àlbum de Relk, Pedres Blaves.