Txus Garcia


ART ALS CARRERS DE TARRAGONA!!!

FLAIXOS — Publicat per katalitz @ 21:09

 

 

Què és?

Va néixer com una iniciativa poètica però està passant de boca en boca, convertint-se en una ACCIÓ ARTÍSTICA.

 

Quin objectiu té?

Demostrar que L'ART VIU, a tot arreu, a tota hora, amb ajuts econòmics i sense ells, que en aquest segle LA SENSIBILITAT TÉ VEU i pretén ser també una ARMA.

Des de fa un temps, internet està movent a grans poetes, fotògrafs, músics i altres; molts d'ells reconeguts i premiats, molts altres anònims. L'Art, en qualsevol de les seves manifestacions, és el que fa que l'ésser sigui Humà.

Quan?

S'ha establert que el dia 30 de Novembre anem a concentrar-nos en diferents ciutats d'Espanya, per a posar a l'abast de tot el món, d'una manera gratuïta tota manifestació artística (no només canònica).

On?

Cada ciutat establirà el lloc i l'hora exacta a través dels comentaris que anireu deixant en www.arteenlascalles.blogspot.com i quan estigui tot clar ho difondrem d'una manera oficial a través de ràdio, tv i periòdics.

Qui?

Però hi ha alguna cosa molt important. AIXÒ NO POT FUNCIONAR SENSE LA TEVA AJUDA. Com artista, o com públic, has de manifestar el teu suport, moure la teva fitxa. Si us plau, entra, i comenta: www.arteenlascalles.blogspot.com

 

Powered by LifeType