Txus Garcia


PARAULES... ACCIONS...POÈTICA DE L'INSTANT

Joves creadors — Publicat per katalitz @ 18:35

test: Si apretes, escoltaràs...


Perquè haig d'escriure res, si ells/elles en saben més?

FLAIXOS — Publicat per katalitz @ 18:12

“Me niego a vivir en el mundo ordinario como una mujer ordinaria. A establecer relaciones ordinarias. Necesito el éxtasis. Soy una neurótica, en el sentido de que vivo en mi mundo. No me adaptaré al mundo. Me adapto a mí misma.”

“La introspección es un monstruo. Hay que alimentarlo con materia en abundancia, con muchas experiencias, muchas gentes, lugares, amores; sólo así deja de devorarte.”

Anaïs Nin

“Hasta los perros sienten la necesidad de aullar a la luna llena y eso no es poesía.”

A. Reyes

“- (...) Soy un hombre de negocios.

- (...) Soy una mujer de palabras.”

Nicole Brossard

“Res del que és humà m’és estrany.”

Mercè Rodoreda


Human Trash: Brossa Humana per transgredir

General — Publicat per katalitz @ 17:41

Elige la vida. Elige un empleo. Elige una carrera. Elige una familia. Elige un televisor grande que te cagas, elige lavadoras, coches, equipos de compact disc y abrelatas eléctricos. Elige la salud, colesterol bajo y seguros dentales. Elige pagar hipotecas a interés fijo. Elige un piso piloto. Elige a tus amigos. Elige ropa deportiva y maletas a juego. Elige pagar a plazos un traje de marca en una amplia gama de putos tejidos. Elige el bricolaje y preguntarte quien coño eres los domingos por la mañana. Elige sentarte en el sofá a ver teleconcursos que embotan la mente y aplastan el espíritu mientras llenas tu boca de puta comida basura. Elige pudrirte de viejo cagándote y meándote encima en un asilo miserable siendo una carga para los niñatos egoístas y hechos polvo que has engendrado para remplazarte. Elige tu futuro. Elige la vida. ¿Pero por qué iba yo a querer hacer algo así?. Yo elegí no elegir la vida.

Yo elegí otra cosa. ¿Y las razones? No hay razones...


Qüestió de principis, reiets!

Joves creadors — Publicat per katalitz @ 17:31

MANI-INFEST

Des de la plataforma de joves creadors de Tarragona, La Pell del Llavi, volem convidar-vos a totes i a tots a la rebel·lió del temps i a l’exaltació de la vida i de l’instant.

Amb aquest manifest, donem suport i reivindiquem les accions fugisseres, la poètica del moment i la caducitat de totes les coses. Per tant:

1. Demanen experiències intenses, viscudes des de l’acció i la sensació. Volem pell i volem llavi. Volem carn, i fetge, i sentiments. Mossegades de realitat, alenades d’alegria, l’alegria de la ploma entre les mans.

2. No creiem en el passat, no recordem el futur; no volem un epitafi solemne ni ser només paraula impresa. Som de fulla caduca i d’accions efímeres. Som d’ara i som d’aquí; avui irrepetible i bellesa fugissera.

3. Exigim viure sense por al temps, a la vellesa, a la soledat o a l’oblit. Creiem en una vida feta de petites intimitats, de plenitud total, de l’experiència instantània que no retorna.

4. Sol·licitem que l’art i la cultura siguin només un mitjà d’expressió, un intent de deixar petjades a la sorra. No volem un art mercantil, perdurable o prêt-à-porter.

Per tot això, ENS COMPROMETEM A:

Primer, emprendre una àmplia, oberta i unitària campanya d’accions poètiques efímeres a la ciutat de Tarragona.

Segon, donar a conèixer i apropar a tothom la bellesa de les lletres, l’art i la cultura mitjançant la nostra plataforma de joves creadors.

Tercer, destruir prejudicis, ignorar els tabús, lluitar per la llibertat d’expressió artística i personal i oferir-vos alegria, instants, poètica, pell i realitats diverses.

Powered by LifeType