VOT EN BLANC!!, també es podría dir Delicte d'Alta Traïció

18 Novembre, 2015 19:06
Publicat per eblanch, General

 

Escric aquest article perquè tinc necessitat d'expressar i donar sortida als sentiments de frustració que començo a tenir. Jo com gran part de la societat catalana, (jo crec que la majoria), vaig cel·lebrar joiós els resultats del 27S, tot i que no eren els desitjats, si que podem dir que eren els esperats. Després de 5 anys de procès, de múltiples grans manifestacions, cadena humana, V de victòria, la Meridiana, referèndums no autoritzats, projecció internacional del "problema català", i un dia a dia en què la ciutadania ens hem mantingut ferms en el nostre desig, en el nostre objectiu..., ara, ni jo ni aquesta ciutadania entenem res del que passa. Ara que tenim majoria de diputats independentistes, ara que tenim engegat un procés de desconnexió..., ara resulta que ens encallarem per no saber formar govern entre JxSi i la CUP?

A veure senyors de la CUP, estic d'acord amb el desig de combatre la precarietat, de combatre la pobresa, la corrupció, pressionar als bancs, i de començar una nova societat més justa..., però vosaltres que dieu que sou rupturistes (i segur que ho sou respecte a l’economía i els aspectes socials), no ho sou prou amb la forma de fer política, perquè dic això, doncs perquè no es pot anar a unes eleccions tancan portes amb qui t'hauràs d'entendre si la contesa electoral va bé!, ja ho sabíeu que cap de les dos forçes no obtindria la majoria absoluta, ja ho sabíeu que s'hauria de negociar amb JxSi, i ja ho sabíeu quin era el seu candidat..., senyors en tota negociació hi ha concessions..., a no ser que a més de "rupturistes" també sigueu "immobilistes", esteu fent el mateix que el Sr. Mas va fer en les eleccions de 2006?, recordeu?, va anar al notari a posar sobre paper públic que no pactaria amb el PP, o sigui es va tancar portes amb qui, segurament, podia pactar millor en el Parlament d'aquell moment. Això de tancar portes no és nova política, com veieu és molt vella i molt ineficient. En serio que no voleu al Mas, per 10 mesos?, fotreu en l’aire tot el procés per una rebequeria de 10 mesos?.

Srs de JxSi, també va per vosaltres: creieu que un partit es pot presentar en unes eleccions al Parlament amb una llista en què el seu número 1, no serà el "presidenciable" en cas de guanyar?, creieu que és normal d’amagar el presidenciable al quart lloc de la llista?, si, ja sé tots ho érem de coneixedors, però això, no demostra la debilitat del "presidenciable" Sr. Artur Mas?. Tots sabem que s'han fet concessions en les negociacions de JxSi a la CUP, o almenys això ens heu dit, com la declaració del començament del procès de desconnexió, i potser n'esteu disposats a fer-ne d'altres..., però el que no es pot fer és treure als exconsellers a "marcar paquet" a la ràdio i la TV amenaçant amb convocatòria d'eleccions, quan encara s’està negociant, doncs això segurament no ajudarà a pactar res. Amb tot sembla, a molts ens sembla, que el principal escull és el 'Presidenciable' Sr. Artur Mas i Gavarro, per tant, podem arriscar tot el procès per una sola persona, per important o implicada que sigui?. President, faci un pas enrere, i faciliti el govern que tots volem…, recordi que s’ha votat una llista, no un president, i recordi que vosté no anava en primer lloc…, devia ser per alguna cosa.

A tots dos, JxSi i la CUP, penseu que aquest país, el vostre, el nostre, no entendrà que es frustrin els seus anhels per un immobilisme partidari d'una banda, o per un personalisme també partidari, per l'altra, penseu que si es perd aquesta possibilitat que tenim avui, hom ho considerarà, molt probablement, un acte d'Alta Traïció al poble de Catalunya (com va dir Tardà). Aquest poble no mereix un patiment, polític, com el que li esteu infligint, patiment que ja comença a tenir víctimes, doncs existeix molt cansament…, portem molts anys i més d'una frustració. Aquest poble no aguantarà un altra frustració, el moviment independentista no aguantarà un escull com el que molts ja ens temem.

Si, tot i això hem d'anar a unes altres eleccions, jo ja tinc pensat el meu vot, no en tinc cap dubte, doncs no tindré cap referent, ni partit ni candidat vàlid..., VOTARÉ EN BLANC.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs