Fa temps que tinc la dèria de cercar semblances de la gent dels voltants amb personatges més o menys coneguts. Això ho solc fer en temps d’oci, com els que he viscut la setmana passada, compartint autocar, hotel i a vegades taula, amb un grup d’excursionistes de distintes procedències.
   Així que, entre tot aquest personal, de seguida vaig trobar a Rubalcaba i a Walter Matthau. Al primer amb qui precisament hi vaig tenir més relació, no li ho vaig dir, però a l’altre sí, i precisament, em va fer avinent que no era el primer cop que li deien. 
   Ara bé, aquest cop, he tingut rebot, ja que unes senyores que havien escoltat el meu comentari, em van dir, que jo m’assemblava a José Saramago, afinitat que, altres companys de viatge també van ratificar. Vés per on!
   A l’arribar a casa el primer que vaig fer va ser obrir el Google imatges i polsar el nom del premi Nobel de literatura portuguès, i ... doncs en alguna de les moltes fotografies ens assemblavem molt, és veritat, amb un avantatge a favor seu ... que no tenia la boca una mica torta com jo.