Menú Crispetaire fins el 15 de febrer (by Esther)

08 Febrer, 2008 07:58
Publicat per bego, Cinema

Benvolguts afamats i, especialment, afamades d’ombres i d’altres coses que no cal esmentar,


Aquesta setmana els provocadors germans Coen han decidit convertir aquest “homenot”, –en sentit planià-  en un “assassí nat” disfressat de Príncep Valent. Ho podeu imaginar remotament? Doncs bé els estómacs que estiguin preparats que vagin a veure No country for old men. Es un plat que ja ha triomfat als USA entre els que no són addictes a l’hamburguesa i està basat en un llibre de Cormac MacCarthy escriptor premiat recentment amb el Pulitzer que ens narra el final de estil de vida del Llunyà Oest amanit amb una salsa agredolça molt especialitat Coen. A més del nostre estimat Príncep Valent hi podrem trobar Tommy Lee Jones i Woody Harrelson i què voleu que us digui, encara que tots tres es posessin davant d’una càmera a llençar-se flams de nata a la cara, jo aniria a veure la peli perquè aquests monstres ho tenen tot permès.
 


Amants dels clubs de lectors, aquesta és la vostra setmana. Amants de Jane Austen, aquesta és, doblement, la vostra setmana perquè s’estrena Conociendo a Jane Austen aprofitant l’èxit de les adaptacions anteriors de l’escriptora de Sentit i sensibilitat es posen en dansa sis personatges, sis històries i sis llibres de l’escriptora. Recomanada per estómacs que necessiten un dieta sana i digestible.



Les criatures poden anar a degustar Astèrix als Jocs Olímpics amb dos veterans molt “cascadets”: Gerard Depardiue fent de l’home gros del menhir i Alain Delon, amb més arrugues de les que voldríem, fent de Cèsar. En fi, els anys passen per a tothom i cal omplir la panxa !!!



Abans d’anar al restaurant de l’Antiga Audiència us he de tornar a recomanar la degustació d’un dels  millors plats que he pogut tastar en els darrers dotze mesos. Es tracta de La escafandra i la mariposa, estrenada la setmana passada. Només dir-vos que transmet ganes de viure i de preocupar-nos pel que realment importa, sense melodrames ni “nyonyeries”.
 


I ja podeu anar fent gana que el divendres a les 21 h el TCC ens presenta No basta con una vida de Ferzan Ozpetec que no té res a veure amb L’espetec de Tarradelles perquè es tracta d’una petita delícia turca que ens parla d’una història coral de gent de mitjana edat que sopen junts habitualment.



El diumenge a les 20h podem acabar amb un sopar musical servit pel director anglès John Carney. Once ens explica dues  històries personals unides per la música. Una nova proposta per reinventar el musica tal com ho va fer Bailar en la oscuridad. A Soundance va agradar molt i la van premiar.


BON PROFIT!!!!


Menú escrit per Esther Ferré

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs