Dels pressupostos del canvi, d'una conducta molt incívica i de tramitació electrònica

13 Novembre, 2007 23:12
Publicat per bego, Política municipal

Avui el Govern Municipal ha presentat els pressupostos del 2008, són els pressupostos del canvi, el full de ruta del nou equip municipal que reflecteixen clarament  prioritats diferents, on primer són les persones i on totes les zones de la ciutat són importants. Reflecteixen els objectius que els socialistes ens hem marcat, de fer una ciutat més orgullosa de si mateixa i de les seves possibilitats, amb més qualitat de vida i on tothom hi suma.

També hem tingut comissió de Servei a les persones i allà m’he assabentat d’un fet realment curiós que, sortosament, és quelcom inusual. Hem hagut d’obrir expedient a una veïna de Tarragona que va fer que el seu gos mossegués intencionadament a una altra persona . L’Ajuntament ha iniciat els tràmits per retirar-li l’animal, per conducta incívica i per fer que ataques un home intencionadament. Fort, no?

 

En els darrers dies, també hem posat en marxa la tramitació electrónica per internet a l’Ajuntament de Tarragona. És  una millora discreta, que cobreix el 12 per cent de les tramitacions habituals, maltrat tot suposa un gran pas en l’objectiu que ens hem marcat de millorar  l’eficàcia de la maquinària municipal i facilitar l’accés de la ciutadania a l’administració.

Seguim treballant.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs