L'estil del PP a Tarragona, com a Madrid

21 Juliol, 2007 21:06
Publicat per bego, Política municipal

Sóc conscient que amplifico la noticia penjant aquest post, però em sembla tan greu que el Partit Popular apliqui a la política municipal Tarragonina el mateix mal estil que a la resta de l’Estat que no m’he pogut estar d’escriure-ho. Em refereixo a les declaracions que divendres va fer el regidor del PP Alejandro Fernández acusant l’equip de govern de censura en les pàgines web que es poden consultar des de l’Ajuntament.  Una mentida del pitjor estil, en la línia de l’enorme i indissimulada hipocresia a la qual altres dirigents del Partit Popular ja ens tenen acostumats en casos com l’Estatut, la teoria de la conspiració en relació amb els atemptats de l’11-M, la guerra d’Iraq o el Prestige.


El sr. Fernández és un bon alumne del sr. Acebes, Zaplana o Rajoy i ha aprés ràpid en com utilitzar els altaveus mediàtics per manipular i difondre falsedats per desgastar els que ell considera enemics naturals, els socialistes. En la nota difosa divendres, vadenunciar” la censura que segons diu aplica l’Ajuntament de Tarragona “amb l’ús de les noves tecnologies entre els treballadors i funcionaris del consistori” perquè, segons ell, des dels ordinadors del consistori no es podia accedir a través d’internet a determinades pàgines, concretament la del Mundo, la del sindicat Asemit i el saló dels penjats.


El que no explica el sr. Fernández és que l’Ajuntament de Tarragona compta des de fa quatre o cinc anys (no tinc la data exacta) d’un sistema automàtic de filtratge de continguts. Hi ha tres nivells de restricció que es van fixar en època del govern CiU-PP i que no s’han tocat.


Tampoc no explica que l’eina informàtica s’actualitza cada dia de forma automàtica i si hi ha una pàgina web o un bloc que s’hagi modificat i aquell dia contingui una paraula de les incloses en l’arbre de filtratge (que insisteixo que va dissenyar l’equip de Govern de CiU i PP i que no s’ha tocat) doncs es bloqueja. Com tots els sistemes automàtics, no és perfecte, però quan es detecta que hi ha un bloqueig que no té raó de ser doncs es treu el filtratge de forma manual un cop l’àrea d’informàtica n’ha estat informada.


Tampoc explica que va ser Joan Miquel Nadal qui va signar el decret de l’ús d’internet per part dels funcionaris per finalitats exclusivament laborals durant les 35 hores de la seva jornada de treball. Un decret totalment raonable al meu entendre. Però que ara el sr. Fernández decideixi defensar el canvi de determinades pràctiques relacionades amb l’ús de la tecnologia per part dels funcionaris quan va ser ell (com a membre de l’equip de govern de CiU i PP) qui les va instaurar, em sembla una manipulació absolutament immoral.


A tot s’això s’afegeix que van ser CiU i PP els que van decidir incrementar els nivells de restricció als partits de l’oposició i reduir-la pel que fa al govern. Ara, el sr. Fernández és oposició i no li agrada, però va ser ell qui va decidir que es feia així.
 


La dreta ja ens té acostumats a no voler per ella el que si vol pels altres. Els socialistes, quan són a l’oposició, que s’aguantin. Ara bé, ara que sóc jo, regidor del PP, qui he de patir la restricció que jo mateix vaig posar, llavors NOOOOOO! Visca la hipocresia del Partit Popular.



Segur que hi ha moltes coses que les fem o les farem malament i entenc que llavors les critiqui, però intentar desgastar el govern amb falsedats és un mal estil, molt mal estil. Aquesta és l'oposició constructiva que va anunciar el dia de la constitució de l'Ajuntament? El seu veritable tarannà l'ha traït ràpidament.


Hem de dignificar la vida política i lluitar contra la mentida......Lamentablemente el sr. Fernández no va per aquesta via.

7 Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , ,