Retrobament

10 Juliol, 2007 03:13
Publicat per bego, Escric

Fa dies que no escric, i ho sento realment. La veritat és que avui estic molt trista, la mort del company primer secretari de Salou, Josep Contreras, m'ha donat molt que pensar. La mort,en general, sempre dóna que pensar. Als 51 anys, un infart (tot apunta que ha estat això) se l'ha emportat en un moment realment feliç per ell, en que Salou havia assolit la normalitat democràtica com a municipi, havia/ha assolit un relleu en el govern municipal que permetrà afrontar els projectes de futur amb major empenta i aire nou. Ell ja no hi és, com no hi és la filla de Merche, secretària del grup municipal del PSC a Tarragona. No hi ha res pitjor per una mare que mori un fill, és com si t'arrenquessin un tros de tu mateixa. En fi....massa desgràcies en 24 hores. Només puc dir que aquells que avui encara ploren amb desesperació tenen la meva solidaritat.

La vida segueix, tots estem treballant al màxim i amb responsabilitat. Ha estat un cap de setmana de festes de barri, d'entrevistes aclaridores com la publicada al Diari de Tarragona del Pau Pérez, primer tinent d'alcalde, on queda reflectida la delicada situació en la qual han quedat les finances municipals a l'Ajuntament de Tarragona. Tot i això, tot i el que ens hem trobat, hi ha esperança de poder fer moltes coses. Jo mateixa també ho vaig explicar en una entrevista dissabte, i també ho ha fet aquesta setmana Manolo López, que ha començat a treballar per unificar el moviment veïnal de Tarragona (quelcom en que tothom hauríem de treballar pel bé de l'associacionisme i de la ciutat), o Josep Lluís Navarro, que està liderant una modèlica dinamització del departament d'Urbanisme de l'Ajuntament i del nou impuls a un pla general més consensuat i molt més adequat a les necessitats de la Tarragona del segle XXI.

En fi....deixo el post aquí. Demà més i, parafrasejant a Carme Chacón, la nova flamant ministra d'Habitatge, en la magnífica entrevista que diumenge li feia Joana Bonet a la Vanguardia, "tots tenim ganes de deixar-nos la pell". I ho estem fent.

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs