ESCRIT DEL DIA -- A LA TORRE VE AVUI EL MONTILLA .

25 Juliol, 2008 11:32
Publicat per anforsa, General

 Foto de la part de darrera del meu cotxe.

  1. CAFE I COPA.- La Festa Gran ja circula, ara anirem a missa i la NOSTRA CORAL baix la direcció de la sra. Anna Galcerà ens posarà l’esperit als núvols amb les melodies de la veu dels cantants, els celebrants faran el seu paper i un d’ells ens parlarà de la bondat del sant  i de coses profundes de misticisme i bondat....
  2. Ara bé, l’acte que ha d’emportar-se el gall en eixa carrera de cos, o de sacs o de rucs sense xalma serà se’ns dubte la vinguda al poble del Honorable sr. d. Josep Montilla president de la Generalitat. TTindrà i tindrem el gust de rebre’l com a tal, el prohom de tots els catalans amb dedicació avui, per un ratet, de la seva presencia física que ens plaurà a demés que ens digui el que cregui convenient.
  3. Vull dedicar-li el pensament??? del meu cotxet Roget. Entre l’humor i la complaença poso en pàgina un post que fa uns mesos col·locava amb la millor de les intencions. Així voldria que fos acceptat. Sols el transcric. Anton.
  4. ---------------------------------------------------------.
  5. El meu cotxet, la xivalada de casa l’anomenen de nom Roget – hi ho és -, i de cognoms o llinatges, mira per on,  Petit i Valent. Ja el tenim batejat. Ara aquesta propietat que tenen tots, la té i a demés em parla i m’exigeix. Que no hi doneu crèdit? Val, val, per vosaltres feu.
  6. Fa un temps que va haver-hi eleccions al Parlament de Catalunya. Bé, fins aquí no passa res. És extraordinari que quan em dirigia a votar i per fer-ho, entrar en el col·legi electoral, ELL, que estava aparcat a tocar de la porta d’eix lloc, al passar per el seu costat em crida suaument i em diu : - Noi, posa les claus i engega que jo també tinc que entrar a votar -. Quasi que de la sorpresa em desmaï-ho o el cor em falla i em dona un patatús i em quedo més llarg que un dia sense pa. Refet del primer ensurt, quasi sense fer-ne cas per que pensava, m’he tornat lelo o és veritat que el meu Roget em parla, ELL, remata la feina i torna a llençar la seva veu : Mira, fill, si no engegues no puc entrar, o sigui que mans a la butxaca i treballa que per això et serveixo i no vull que diguin que jo no voto i no tinc dret a... -.
  7. N’hi havia de fer cas? aquí els cotxes no voten que jo sàpiga. Però abans que faci un escàndol m’apropo més i amb veu calmadeta i res d’estridències li dic : - Aquí no voten los cotxes, ni en lloc. Ara això sí, passeu la ITV ...-. – Com s’entén que no voten els cotxes, jo a Barcelona, amb el meu amo anava a votar, i tant,...-. – I quan et miraven a la llista – m’ho prenia a xunga – també hi erets, és clar, si home...-. – Que no tens memòria ? El que val per a mi és el nombre que porto visible i que et demanen els mossos quan et fan parar, eh, mutxaxo...-.
  8. No t’enfadis – vaig pensar que Petit, però Valent i no volia que fes un espectacle, per això estan els circs. – Val, tens raó. Però confessa’m el secret a quin cotxe o marca votaves – Jo pensava que no sabia qui regnava i aquí el faria caure del ruc. Però la sorpresa... – Mira, abans votava la P, es a dir a PUJOL, i si em donava la gana la M. o sigui MARAGALL. Que et sembla...? -.
  9. Si, ja veig que portes una M i una P, si senyor. Però ara, aquests dos personatges estan a la reserva i ja no et serveixen, diguem a qui penses votar ara, per que et veig molt fantasiós -.
  10. Doncs, mira, puc triar... O Pep Montilla o el Mas. Au, posa les claus i a la feina que no hi hem d’estar tot el dia....
  11.                                    ..........................................................................
  12. No sé, no sé. De vegades hi ha sorpreses que no les acabes de pair. Que el Roget parli. Caram,..
  13.                                                -------------------------------------------

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , ,