PER QUÈ ? 9

17 Juliol, 2008 17:56
Publicat per anforsa, General

  1. 56.- Per què molts polítics semblen segells de carta que els han pegat amb saliva al cantó dret  del sobre i els han passat per el mata - segells, que deu ésser per ells com un tipus de reconeixement de que ha set votat per els conciutadans, i allí es queden sempre amb cara de no haver trencat mai cap plat ?
  2. 57.- Per què d’àngels no més en coneixem del sexe mascle? És que ja son prou i no necessiten reproduir-se per que tenen vida eterna des de l’infinit, que és cosa que no tenim massa clara ? O son hermafrodites?
  3. 58.- Per què diem reuma a una escopinada verdosa o grogosa i espessa com la crema? Si això fos de veritat el reuma, quants reumàtics estarien a la glòria, per que encara que haguéssim d’escopir de tant en tant al mocador amb inicials brodades, segurament no seria tant pesat com suportar el dolor i el no poguer collir el got d’aigua o sentir a cada passa la fiblada que et recorda els records del reuma.
  4. 59.-  Per què a aquell aprenent de mecànic no li ensenyaren bé la paraula pneumàtic i sempre al client els deia: Ara us inflaré els reumàtics ? No es estrany que molts anaven a reparar a aquell taller per gaudir de moments com aquests. Ja, ja, ja...

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , ,