RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D. 2º- TRANSVASAMENT O AVORTAMENT.

05 Juny, 2008 21:31
Publicat per anforsa, General

  1. POSTRES.- 2º  - Transvasament o Avortament.-  Avui el politiquet si que ha tingut un ensurt en majúscules. Era a la cuina preparant-se quelcom per rompre el dejuni. La mestressa engega la Tele. – Bon dia Catalunya – diu el Cunit. ... Musiquetes i paraules que ell no entén des de el lloc on és. La mestressa li diu: -.... URRA !  - Que dius ? -. – Que no, sen(t)s ...urra?- - Et sento però no t’entenc. .. Em diu Urra, que es un crit de goig per que s’ha guanyat quelcom i el Barça ha avortat allà a dalt amb això del basket, per fer plorar... Em deu dir altra cosa. Ja vinc ...!!  -.
  2. S’ha plantat on hi ha la Tele que no para... - Que dius que deia?  - . – Que censura a la porta -.
  3. - Això ja ho sabia, el que no sé es si avortarà la moció...-. – No en parlaven de moixó -. – Que no ho entens – abans era jo ara tu - ...Mira que volen fotre fora a Laporta -. – Aquell noi tant guapet que sembla que no ha trencat mai cap plat...? Jo em pensava que volien treure la porta del Barça. Sense porta i bon pany no pot estar una casa... o si no... – Que pot haver-hi transvasament -.
  4. - Ara si que no t’entenc jo  a tu -. – Jo em recordo quan érem crios que jo et volia fer un transvasament... –Què? -. Si que et volia fer el primer petó i tu que nanis, un avortament -. Això si que no t’ho consento, jo avortar? Ja ho saps que això mai, de mai...!!! - . - Es que tu no entens de metàfores...-. – I tu de matafaluga... - .
  5.  – Matafaluga, dius? Aquelles coques tant bones que feia ta mare si que en portaven, que als quinze dies encara eren toves com sortides del forn -. – Escolta, escolta al Cunit i aquell noi que parlen del Barça, que ara el Càceres jugarà al camp nou -.
  6.  – Però no la província, eh? El que penso es que no se’ns enfadi l’Ibarra aquell quan alguns vagin a fer de cos ,-  no a badacoz - damunt de Càceres si ens surt rana... -. – No deixis caure tantes molles per el terra, mira el moixonet com FA – O, si, que obre la boca de gana... – Tot es cosa de transvasament o avortament, noia,... -. – Ja hi tornem ?.... – Amb tant que em coneixes i no m’entens encara, va, ja ho tornarem a discutir un altre ratet... A veure que diu el Cunit?...
  7. I és que entendre a aquest vulgar politiquet costa. Ja li varen dir els seus superiors que hauria de fer un curs accelerat per no fer el ridícul, però ja ho diuen, geni i figura fins la sepultura. Ja és greu, ja.
  8.                                    -------------------------------------------
  1. 79 .- En el coixí de la ignorància s’hi passà hores al llarg del temps, ara se’n dava compte que no havia progressat.
  2. 80.- Abans era el pagès de secà el que patia en la carn si no plovia, ara, fins el govern es desinfla i les passa magres per solucionar el problema i encara queda malament...
  3. 81.-Els polítics han llençat tants cops el crit, han esclafit la veu com si tots fóssim sords que una activitat que es tenia per noble l’han feta plena de vulgaritat.
  4. 82.- Per que no pensem que les guerres son una eina per sobreviure?
  5. 83.- El paraigua, per se, no es un sopluig, no para l’aigua si la ma no l’ha obert i s’ha resguardat davall el cap i tot el cos, així és útil... quan plou.
  6. 84 .- Quan anem despullats és probable que passin per allí els ulls que no volem que ens vegin.
  7. 85.- Tallen eixes tisores ?- .- segurament que arranarien ungles d’aquells que tot, al tocar-ho se’ls apega com mel als dits, ja que no se’n desfan.
  8. 6.- Si a eixes urbanitzacions que les qualifiquem d’arnes, no sé, no sé, buscant-li la bresca, en totes les celdetes hi trobaríem mel? Potser no. Per que la mel la fan abegots i abelles, no les vespes...
 
 

Comentaris | 0 RetroenllaçOs