RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

19 Abril, 2008 21:09
Publicat per anforsa, General

  1.                                                                                                         Foto paisatge de la Torre Esp. Bruixeta i presseguers Ricard Aleu. 04
  2.  POSTRES -.   D'ORDINADORS  VA  LA FESTA,  QUE APROFITI..... A  QUI ?
  3. El menut ordinador li deia al gran i potent ordinador : - No et donis tanta manya en produir discursos pel nostramo, tant sols ha començat la legislatura, home...-.  Treballador incansable el grandot tenia dins seu ja preparats els discursos de quatre anys de mandat del seu amo. – Feina feta, no hi ha destorb –deia satisfet.
  4. En sa joventut, lector incansable dels clàssics literats i dels moderns i contemporanis estava al dia en la construcció de les pàgines lectives del seu superior. Alguna rectificació, sempre a temps, deixava en tot cas boca badats als opositors i positors.
  5. El menut, que era sols com un uixer o conserge, però, així mateix, acaparava secrets,badomeries que circulaven per la zona de sa influència. Ell s’assabentà que el seu superior, es a dir, el cap de govern tenia obertes les bosses del diner i que amb seves mans entrava a sac, com un corb o picot fent canviar la història d’aquells diners. Millor dit i comprés, se’n apropiava.
  6. La justícia, dona fal·laç, posà el nas  i mans en el afer i just trobaren les bosses canviades. Les que devien estar baix la custòdia del cap buides i foradades per les ungles sense escrúpols. La balança justa justament manà. – Si te’n vols sortir amb bé d’eix episodi diposita  tres bosses plenes a la meva ma -. Que content es ficà el cap de govern !! Ni restaven trenta al seu favor. Se’n assabentà d’això el conserge i digué al literat : - Quins discursos faràs ara per tapar el forat de les bosses? El teu mandatari és ric, molt ric i ara pot pagar-ho tot, fins arruïnar als contrincants i contraris. Fins apujar-te de categoria i tracte més solemne i distingit -. Doncs, mira donaré les gràcies a tots per que en quatre anys he aconseguit fer ric al meu amo amb els meus discursos que han embadalit a  correligionaris i opositors. Els he distret de manera que no s’han dat compte del sotrac de les bosses i no han pogut acusar de lladre al meu amo per que jo els desfeia tots els arguments. Així amb un tant per cent del que s’ha apropiat ha disfressat el desfalc i que el votin per quatre anys més -.
  7. – Bé, com que ell es ric tu també ho ets, o no? Per que si no et paga amb escreix pots fer-li pota de gall i en el pròxim mandat retornar-lo al principi de la seva misèria. Vull dir que el tens baix el teu pal·li per que no el mulli cap tempesta que es pugui presentar –.
  8. -  El que em dius és interessant, però vull parlar de tu i amb tu en secret. És important. Donar-te les gràcies per tenir la delicadesa d’esborrar totes les proves concloents que m’afectaven a mi i a ell. Sense tu no hauria pogut arribar a la meta en un assumpte difícil i feixuc com aquest. No tot es fer discursos bons,no !!  Des d’ara et nombro ajudant meu i naturalment amb el sou que tu vulguis, per que ara no s’ha de fer ric nostramo sol, NO, ara ja som tres i a parts iguals, al fi i al cap, si no fos per nosaltres, que faria aquest tontet?-.
  9. Ja sabia d’es d’ara que fora secretillos de passadís i badomeries de rentador. Havia entrat en la plèiade dels ricatxos nou vinguts, que tant de greu sabia als rics d’herència que veien mermat el seu riu i feien esforços de flaquesa per controlar la situació de la seva aigua que se’ls escolava cap a camps de cultiu contrari.

                                   -----------------------------------------

  1.  I que les bromes portin aigua, si els plau.
  2. Nota.- Recordo que abans es deia : No gastis bromes que porten aigua.( Plors. Bé com que el plor en porta d’aigua, quin miracle.. !! )
  3. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
  1. 4.A- Telegrama a Bush, aquell home dels EE.UU. de part dels talibans :  .- Os envio dos tartas para que seais felices. – Os ama Bin Laden.  Al segell es pot llegir la data d’enviament : Onze de setem...
 
  1. 5.A- Per anar en aquell grup havies de tenir una plaça – hagués set un pis, encara ! Una plaça al seu nom no la té qui vol. De vegades ni un súper estrella
 
  1. 6A.- Quan et diuen No, No ho facis, no se’t exalta l’esperit de contradicció que portem tots dins i dius, doncs, , ho faig ? Som així. Això d’analitzar primer abans d’actuar es quelcom que deixem pels altres, els monos que es rasquen el cap fent veure que pensen...
  
  1. 7.A- No,es que no...Davant no veus cap dificultat,  ja no et persegueix ella, la emprenyadora, la que sempre la tenim vora nostre ...Què feliços!!... Però, pensem que en un segon n’hi ha prou per que se’ns presenti i amb tota cruesa i virulència ens declari de nou l’estat de setge o pot ser la guerra.
       

Comentaris | 0 RetroenllaçOs