RECULL D'ESCRITS CURTS - 06 -07 - D.

11 Abril, 2008 17:46
Publicat per anforsa, General

  1. foto cedida per Maria. 
  2. 57 .- La innocència és la ceguesa de la realitat veritable. Desconegut el per què de quelcom en son preludi i en son estadi, residim en el desconegut que pot no existir...
 
  1. 58.- Molt en la vida pot ésser sorpresa si no s’està atent al clandestí destí.
 
  1. 59.- La llei, quan no es fa servir és morta. No serveix. En farem una altra per ressuscitar la que
          no fem servir. Així tindran feina els legisladors... 
  1. 60.- Saber el que es diu, quan es diu, per que es diu...Quants n’hi ha que xerren i no callen i ni pensen abans el que diuen, i, es troben en molts casos, amb els peus en el fang.
 
  1. 61.- Era necessari fer  lo innecessari?
 
  1. 62.- Era completament segur de la seva inseguretat. Una coça del seu matxo el tenia a terra ensumant la pols.
 
  1. 63.- Per què la muller es queixava sempre del seu marit per que en ves d’acariciar-la, l’esgarrapava? No sabia ella, que es guanyava els pistrincs que mantenia la família a un lloc que l’anomenen el RACC, i es clar, se li encomanà això de tan racc, racc, racc.?
 
  1. 64.- Les Maries m’agraden,  però amb les Magdalenes tens l’oportunitat de poder-les despullar traient-los  el paneret.
 
  1. 65.- Quan ningú fumi, que és molt difícil, i no hi hagi d’encendre la cigarreta, és possible que s’acabi el concepte generalitzat de posar foc sigui amb llumins o amb encenedor, aleshores fins les fàbriques que es dediquen a proveir el mercat d’eixos artefactes faran figa en favor de boscos i d’altres punts que ara reben els problemes de la crema segons se’ns diu des d’autoritats competents.
  2. Foto cedida per Maria. Ametller florit i oliveres.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

technorati tags: , , , ,