12.12.11

Constitució de l'Associació Terres del Gaià

Publicat a General | 15:27

Benvolguts/des companys/es,

Ens és molt grat i ens omple d’orgull, convidar-vos a l'Acte fundacional de l'Associació Terres del Gaià que tindrà lloc el proper dimarts 13 de desembre a les 19:30 a la Sala Polivalent ubicada a l’Ajuntament d’Aiguamúrcia, a Santes Creus.

Evidentment hem escollit el dia més supersticiós del calendari, un dimarts 13, i un dels indrets més cerimoniosos, emblemàtics, simbòlics i amb més història que existeixen al llarg de la llera del nostre estimat riu Gaià.

És per això que us volem engrescar a que participeu presencialment a la fita històrica de la creació i fundació de l'Associació de les Terres del Gaià, una idea i un projecte que ha estat fruit de la reflexió d'una munió de persones que senten, viuen i enflairen el riu Gaià com a part de la seva essència.

Un projecte vertebrador i preservador d'un territori i una gent amb una personalitat pròpia, que neix a les set canelles de Santa Coloma de Queralt, a la Baixa Segarra , que discorre per més d'una trentena de pobles,  i que acaba a la nostra tant preuada mar mediterrània, a la plana de Tamarit.

És el ciment i l'argamassa d'un procés que no té aturador,...la sensibilització, estima, difusió, preservació, estudi, documentació, d'un territori de frontera, de marca, que ha perdurat en un estat de conservació  envejable fins a data d'avui.

Salut i Gaià

Associació Terres del Gaià