16.05.08

VII Fòrum per les Terres del Gaià

Publicat a General | 16:58

Aquest dissabte, 17 de maig a les 5 de la tarda, tindrà lloc a Vespella de Gaià (a Mas d'en Planes), el VII Fòrum de les Terres del Gaià.

Abans, a les 4 de la tarda, ens trobarem al Casal de Vespella de Gaià per tractar temes de Salvem el Gaià, com ara preparar l'acció del dia 8 de juny, reunió de l'ACA amb el Consell Comarcal del Tarragonès i les comandes de les samarretes.

Fins dissabte!

Aquest és l'ordre del dia del VII Fòrum: 

-Coevolució del Parc Natural de les Terres del Gaià amb les Anelles Verdes imbricades; nova proposta. POUM de TGN coherent i respectuós?!

-Sincronies, estat actual, funcionament, treball i comunicacions de la Xarxa d’entitats “Coordinadora Salvem Gaià”.

-L’amenaça de fractura a la Baixa Segarra, una unitat paisatgística-ambiental-històrica-social, i perspectives de futur per a la pedrera i el torrent de Vespella.

-Extensificació de contactes i suports de les entitats del Mig i Alt Gaià, la Baixa Segarra, i terres veïnes de l'Anoia, Penedès... Corraboració de les entitats subscribints de la Proposta de LIC i de les al·legacions a la XN2000.

-Extensificació de la moció de suport municipal als municipis del Baix, Mig i Alt Gaià, Baixa Segarra, Anoia i Penedès; Altafulla + Vespella + Renau + La Pobla + + +A càrreg de la Xarxa Salvem Gaià en Nom del Fòrum. Moció al web.

-Compilació del suport dels consells comarcals implicats, de tots els partits polítics, d'entitats, recollida de signatures particulars...

-Situació actual del Pla Territorial del Camp de TGN; reconeixement ínfim de la campanya. Al·legacions de les entitats.

-Pla Director Urbanístic de la Regió Central del Camp; menysteniment del corredor del Gaià.

-Nova persona responsable com a secretari/a & coordinador/a del nostre/vostre web.

-Imminent nou domini del web: .alvent

-Elaboració de Power Point & dossiers varis de presentació versats sobre les Terres del Gaià; article a la revista Quercus..

-La samarreta de campanya.

-Estat de l’organització de les Ies.Jornades estudi i divulgació de les Terres del Gaià a Santes Creus 14-15 de novembre del 2008.

-Elaboració i difusió, a la premsa i als diferents responsables polítics, de la subsegüent Declaració de Vespella de Gaià per les Terres del Gaià

-VIIIè.Fòrum; compromís de propera seu i d’anfitrions.