Dissabte, Agost 30, 2008

El vertigen del trapezista

undefined

Hola bloc,

He acabat de llegir aquest llibre de relats del Jesús M. Tibau, que te aquell bloc tan maco en un racó dalt del mon, els relats m'han agradat molt i en alguns sí que he arribat a sentir una mica el vertigen del trapezista.

La lectura d’aquest llibre es la proposta del Club de lectors de la Biblioteca Publica de Tarragona, aviat ens reunirem per fer-ne el comentari, i a finals de setembre gaudirem de la visita del propi autor i podrem saber mes coses d’ell i la seva obra.

Apunts de la contraportada:

"L’autor va caure enamorat d’aquest títol, “El vertigen del trapezista” de seguida que el va trobar en un bloc del mateix nom, que molt amablement l’ha cedit per aquest llibre.

Aquest recull inclou 34 contes on els personatges sovint busquen el fràgil equilibri entre el passat i el futur, entre els somnis i la realitat, i aquesta indecisió pot arribar a provocar vertigen.

Amb tendresa i sentit del humor, Tibau ens presenta petits retalls d'històries que ens faran pensar, o que ens deixaran un somriure simpàtic als llavis."