Diumenge, Abril 08, 2007

Vampíria Sound

undefined Bona nit Bloc,

Vampíria Sound, “amb massa sexe, massa sang i massa alcohol” això es el que diu a la contraportada del llibre del Pep Blay.

Analitzem:

Potser si que hi ha massa sexe, sexe fisiològic diria, massa sang ? be, es una història de vampirs oi? i el alcohol? Es veu que es una cosa “natural” del protagonista.

El llibre m’agrada’t mes del que em pensava, primer el vaig començar perquè el Pep Blay es maco i em cau be, perquè es de Tarragona, m’agraden les presentacions i els programes de T.V. que ha fet ect.

La història segons m’he assabentat es bastant autobiogràfica, el protagonista, J. B. (i no es el whisky) un reporter musical del diari “Avui” al que li passen un munt d’aventures esgarrifoses durant el “Sonar 2003”, on hi ha uns estranys assassinats... molta música i moltes camises (col•lecciona camises extravagants), descriu tota una sèrie de “antros” Barcelonins i va teixint una història que enganxa fins ha descobrir el assassí.

Diu el Pep que els personatges son ficticis però que estan inspirats en persones reals, crec que alguns els he identificat i ho trobo molt divertit i encertat.

Com anècdota personal, la única vegada que he parlat amb el P. Blay, li vaig dir: Quina camisa mes xula que portes !!! Es veu que ho vaig encertar.

Al pròleg del llibre hi ha uns "avisos", en un diu: “La força dels vampirs és que ningú creu en ells. Aquesta frase no es del autor però queda be.”