Dia D'Internet

18 Maig, 2008 00:16
Publicat per cavallet, General

Avui que l’han posat com el Dia d’Internet vull fer un parell de reflexions sobre el tema, els que fa anys que ens hi movem sabem que la Xarxa es un món paral·lel al món real. L’única diferència és que hi regna l’autocontrol i com tots pressuposem quan és així hi regna una llibertat quasi absoluta que fa d’aquest món paral·lel un món força atractiu.

La pregunta sempre és la mateixa: Pot ser perillós?. No se que dir. Jo personalment al meu nivell l’únic perill és que m’agrada navegar per pàgines de vendes i algun cop potser he comprat més del que calia, però no ho considero perillós.

Tot esta a l’abast (no de tothom) dels que podem connectar-nos amb llibertat i sense restriccions, hi ha resposta a quasi qualsevol pregunta, i això no es bo?

Des de els primers anys a ara l’oferta s’ha multiplicat per infinit, és impossible abastar tot el que hi ha, però l’important és que hi ha de tot. Personalment ho vull. Igual que al món real existeix la COPE matxucant als pobre Catalanets com si portessin cua i banyes, culpabilitza-nos de tot, a la Xarxa hi ha milers de pàgines amb continguts indesitjables, jo no escolto mai la COPE, tampoc miro res que no m’interessi.

S’ha acusat a Internet de Sexe, de Violència, de Xenofòbia... Mireu, com el mateix món real. Si no existís tot això al carrer no hi seria al món virtual.

En fi, cuideu el que mireu que cadascú ha de ser prou assenyadet per autoregular els continguts.

Moltes aberracions Xarxeres surten als diaris, però entenc que és una mica com els accidents d’avió, quan n’hi ha un segur que surt als diaris, però les hores de vol diari a tot arreu son milions, així que el percentatge es mínim.

Si diu que els Espanyols ( i crec que son molt poques naveguen entre una i dues hores al dia feu-vos el càrrec de les coses que poden passar per l’aparador del monitor de l’ordinador.

A mi ja m’està bé, i si algun fa malifetes que li facin pagar, així els que fem coses “legals” podrem seguir fent-les... i n’hi han moltes.

I no vull crear polèmica, el que pensi que tots els internautes son una colla de pervertits, pregunto: Que fa llegint aquest Bloc?

 

1 Comentaris | 0 RetroenllaçOs