Recordant el Pa-Li

31 Març, 2007 00:01
Publicat per cavallet, General

Avui hem anat a sopar al restaurant xinès, cosa que com sabeu els que em coneixeu és alarmantment normal en mi. Estant allí ha entrat un altre matrimoni amb els seus fills que m’ha fet recordar les moltes vegades que ens havíem trobat, aleshores amb el nostre primer fill que tenen la mateixa edat. Jo m’he quedat en una sola i ells han seguit i ara en son dos.

El seu nen i la meva nena jugaven tot havent sopat en un lloc que considero una petita institució de la nostra ciutat el restaurant PA-LI del carrer Girona.

Jo venia alliçonat pels voltants del l’any 80 de altres llocs i d’altres restaurants xinesos de fora de Tarragona i vaig decidir provar-lo, d’ençà, molts divendres, dissabtes, diumenges i algun que altre feiner acabava amb amics, amb la companya, amb la filla, etc. a sopar, a dinar....

Hi he fet plans de diferents històries de la meva vida, he creat esquemes que m’ha servit per escriure obres de teatre, he sintetitzat projectes per portar endavant, he parlat amb amics i companys de temes importants....

En fi va ser part de la meva vida. Però els restaurants com la mateixa vida canvien, potser s’envelleixen, passen de moda.... I el Pa-li va acabar tancant les portes.

Em anat erràtics per diferents restaurants xinesos de la ciutat. Vam caure en un que també ha tancat i la seva virtut era que la meva filla es companya de la filla del matrimoni que el portava.

I ara fa un temps anem al que hi ha a la Via Augusta, darrere de la gasolinera, ens agrada, la gent que el porta son prou simpàtics i el menjar manté una qualitat bastant raonable.

Però avui m’ha fet il·lusió veure aquells que vàrem conèixer al Pa-Li per tal de recordar que durant força anys va ser el meu referent en restaurants xinesos i que ens hi vam sentir tan bé.

Batalletes de l’avi, potser pensareu....

Pot ser si, però per més joves que sigueu segur que teniu llocs on us agradaria tornar per tornar a sentir coses irrepetibles.

Ens llegim......

2 Comentaris | 0 RetroenllaçOs