Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Impresions, sensacions...

erdrag | 21 Agost, 2008 14:33

Com molts de vosaltres ja sabeu, he estat uns dies, pocs, a Londres, fent una mica de turisme i gaudint d'uns dies amb menys calor i fins i tot fresqueta.

Per anar-hi he utilitzat un dels vols regulars que surt des del nostre aeroport, el de Reus. Hi he pogut arribar perfectament en cotxe, a 5 minuts de casa i deixar el cotxe allà aparcat de forma gratuïta, tot i que ja m'han dit que a finals de mes instal·laran les barreres de peatge pel pàrquing. També hi hagués pogut anar en bus, cert, però aquest cop he preferit el cotxe.

L'aeroport està inmers en unes importants obres d'ampliació que han de doblar la seva capacitat i rentar-li la cara, que ja tocava! I, per tant, s'entenen algunes molèsties.
Del que us vull parlar però és de les impresions i sensacions que vaig tenir en l'arribada, després d'aterrar a Reus de tornada. L'avió aterra força lluny de la terminal, trajecte que ens cal fer a peu enmig dels mals endreços de l'aeroport. Passem enmig de màquines velles, de trossos de cintes de facturació abandonades, hem d'anar intuint el camí, sense cap mena de mesura de seguretat. Finalment arribem a la terminal d'arribades per la porta del darrera, per allà on els remolquets deuen estar apunt de descarregar l'equipatge. I, per a recollir les maletes, gairebé més de mitja hora d'espera, i continuem sense mesures de seguretat, ja que fins i tot un amic que ens venia a rebre entra a la zona de maletes. I, me n'oblidava, tot això de nit, en un trajecte a l'aire lliure molt poc iluminat.

Tot i sabent que estava a casa, a la meva ciutat, vaig tenir la sensació d'haver-me equivocat de vol i haver arribat en algun país del tercer món, imagineu-vos la sensació que deuen tenir els viatgers anglesos que arriben per primer cop a Catalunya. No sé si això va ser una situació excepcional o és l'habitual, i també entenc que durant unes obres s'han de fer uns sacrificis, però, potser no cal arribar aquí, no?

Esperem que les obres acabin aviat i i puguem gaudir d'un aeroport nou i en condicions.

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb