Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

La policia imparcial i la justícia cega?

erdrag | 01 Desembre, 2007 12:31

Ahir a la nit vaig anar al darrer concert de l'any d'Obrint Pas per les comarques del Camp, concretament a La Selva. Va estar molt bé el concert, com la majoria d'ells, i evidentment, fóu un acte amb contingut més enllà de la música.
El que no em va agradar va ser el sectarisme amb que actuen alguns grups que s'anomenen d'esquerres, independentistes o bé antifeixistes. Però bé, això no deixa de ser una anècdota.  

El que volia destacar és una reflexió en veu alta que féren, em sembla que el Xavi, que comparteixo plenament:

La policia "imparcial" i la justícia "cega", ambdues espanyoles, són molt eficients per a localitzar i detenir aquells qui, posant en greu perill la seguretat de moltes persones, cremen fotos del seu rei, organitzen debats i xerrades per parlar, només parlar, de coses que deuen ser perillosíssimes, com ara la pau.
Els és impossible posar un traductor de català a l'audiència, quan hi estan obligats, però en posen sovint amb totes les llengües que calgui.

Aquesta mateixa policia i justícia és aquella que no fa res pels que posen bombes contra seus de partits polítics al País Valencià (evidentment, partits catalanistes),  atonyinen i estomaquen a qui els sembla sospitós de ser d'esquerres, amenacen a qui convingui... Total, aquests si que no fan mal a ningú.

És en aquests moments quan ens adonem de les diferències i quan, més fort que mai, demanem la independència dels Països Catalans, per poder, entre moltes altres coses, tenir un sistema policial i judicial totalment lliure, just, que no cometi abusos i realment imparcial.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb