Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

periodista??????

erdrag | 06 Desembre, 2006 23:05

Ahir al matí, de casualitat, vaig engegar un moment la tele i feien el programa dels matins de tv3. En Cuní estava entrevistant a dos membres del col·lectiu de motoristes que avui al matí volien col·lapsar algunes sortides de Barcelona per a reclamar que els elements de seguretat dels laterals de les carreteres fossin adequats als motoristes i no els produïssin lesions en comptes de protegir.
Crec que és una reivindicació molt digna, ja que bàsicament el que demana és un senzill canvi en el model d’aquestes elements perquè mentre protegeixen els cotxes, no siguin mortals per les motos.

Doncs, em va sorprendre la sortida de to de la Pilar Rahola, que en comptes de fer la seva feina: col·laborar a l’entrevista i ser una mica crítica amb l’entrevistat, es dedicà única i exclusivament a desqualificar els convidats amb l’únic argument que no es pot col·lapsar una carretera perquè els barcelonins han de poder sortir de pont. No deixava parlar als entrevistats, posava en dubte les dades que donaven, deia que les havien inventat ells quan eren dades de la DGT, deia que els motoristes corren més del compte i per tant no tenen dret a queixar-se, deia que això dels morts a la carretera és molt relatiu, que el que realment és important és que la gent avui al matí pugui sortir de BCN.

Finalment, un dels motoristes ja no pogué més i li recriminà aquesta actitud. Sort que en Cuní feu callar a la Pilar (ho hagué d’intentar 2 o 3 vegades).

D’aquest espectacle en vull comentar breument algunes coses:

  1. A la Pilar no li importava el que li passés als motoristes, tan sols volia poder arribar d’hora a l’aeroport, a la Cerdanya, o allà on anés.
  2. No entenc com TV3 es pot permetre tenir periodistes amb aquest poc nivell d’educació i que muntin aquests espectacles tan desagradables. Em pensava que això era propietat exclusiva d’altres cadenes.
  3. Quina sort que faci ja molts anys que aquesta persona no forma part d’Esquerra. Cap on hauríem anat amb gent com aquesta dirigint encara ara el partit?
  4. Confio que el proper dia que per casualitat em miri algun tros d’aquest programa, sigui quan no hi aparegui la Pilar.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb