Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Guanya tu

erdrag | 28 Octubre, 2006 16:46

Avui em vull fer ressò de la campanya del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya per a fomentar el vot jove a les eleccions. El CNJC acostuma a fer campanyes per a fomentar la participació juvenil, ja sigui per a fomentar l’associacionisme, com és lògic, o bé amb aspectes com la participació a les eleccions.

Aquesta és una decisió que trobo molt encertada, ja que només s’aconseguirà una societat realment bona per als joves si tots i totes ens hi impliquem, i no decidim donar un xec en blanc a la resta de gent per a què decideixin per a nosaltres.

El CNJC és l’organisme que representa la gran vitalitat associativa juvenil del país. És un organisme que funciona, una gran entitat d’entitats al servei dels joves i del país, en col·laboració amb el govern (secretaria general de joventut), però totalment independent.

Aquí us deixo amb un parell de cartells de la campanya:

ampliar .......................... ampliar

Blocs, polítics i campanya electoral

erdrag | 28 Octubre, 2006 16:03

Fa dies que no escric res en aquest bloc, i potser alguns em direu: “justament en campanya electoral i no escrius?”. Doncs sí, precisament aquests dies de campanya estic força enfeinat i per tant, tinc poc temps per a escriure. A vegades m’he plantejat el caire que ha de tenir aquest bloc, si ha de ser un bloc exclusivament personal, si ha de ser un bloc polític, si ha de ser un bloc.... I, sempre arribo a la mateixa conclusió: ha de ser el meu bloc, on a vegades hi haurà articles de contingut polític, a vegades reflexions personals, a vegades comentaris de coses quotidianes, cançons, música, fotos, frases, etc.

Alguns han utilitzat això per a criticar-me aquest espai, en canvi, jo ho uso per a defensar-ho. M’agrada que la gent em conegui pel que dic, pel que penso, pel que faig, i no pas pel que es diu que he fet, que he dit, etc.

Crec que sovint, aquelles persones que es dediquen a la política, tant les grans cares conegudes, com aquelles persones que fan feina de formiguetes, dia rere dia treballant per un objectiu a llarg termini, haurien de ser més transparents, haurien de mostrar la seva cara més humana, més personal, haurien de ser coneguts, no tan sols per allò que diuen, o allò que el seu partit fa, sinó per allò que ells són, pensen o fan més enllà de la dinàmica de partits pròpiament. Com a exemple, només cal comparar alguns dels blocs de diferents polítics. Per exemple, el bloc del nostre cap de llista: l’Ernest (anteriorment com a president del Parlament), hi anota pensaments, reflexions, comentaris de situacions o llocs, fins i tot algun extracte de conversa.

En canvi, trobem d’altres blocs que senzillament són un recull d’articles d’opinió, de textos de discurs polític, molt interessants tots ells, però que no aporten res sobre el signant, que tenen sentit en un espai d’un partit polític, però no pas en un bloc personal si no van acompanyats de res més.

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb