Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

la fi de les barraques i fotos de la gent de classe

erdrag | 26 Juny, 2006 04:48

BARRAQUES: punt i final

Ara que ja havia agafat el ritme, van i s'acaben les barraques. Ara que ja m'hi havia acostumat... Bé, una edició més. El projecte de Barraques a Reus, força nou, està totalment consolidat i és ja un referent de tot el Camp i fins i tot de més enllà. Enguany ha estat l'últim any en l'ubicació actual. A veure com anirà l'any que vé als afores de Reus, al polígon industrial. Com a mínim no hi haurà veïns per a queixar-se.

Avui, parlant-ne amb diversa gent, d'opinions diverses, he arribat a la conclusió que s'hauria de fer un llistat d'actes (de tot l'any) que per les seves característiques poden suscitar problemes (acústics, de circulació, etc.), situar-los en un mapa i estudiar-ne la seva ubicació per a evitar que alguns veïns puguin ser molestats moltes vegades, partint de la base que tothom ha de "suportar" algun acte proper, per al gaudir comú, sense que sempre se la carreguin els mateixos, però sense tapar el que no agrada. Hi ha gent a qui li molesta tenir les barraques al costat de casa seva, lògic, però potser a d'altres els molesti els concerts d'estiu de les festes de barri, o els concerts a la plaça llibertat, o les processons, o la tronada, o...

Les tradicions populars i la festa ha de ser compatible amb la ciutat i tots ens hem d'esforçar una mica i "suportar" allò que no ens agrada.

FOTOS DE LA GENT DE CLASSE

Tot i que ja fa dies d'aquestes fotos, avui les he penjat. són les fotos de la promoció 2003-06 de Mestres en Educació Especial de la URV. Fins i tot hi ha l'orla de tots els estudiants de Mestre de les diferents especialitats.

Ho trobareu a la secció de fotos.

Bona nit !

Per cert, ja heu vist que he tornat a escriure de matinada. A l'estiu acostumo a fer força feina de matinada, em relaxa i m'agrada.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb