Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

NO: clar, alt i rotund

erdrag | 03 Maig, 2006 22:28

NO

Ara podria fer un enunciat llarg i intens sobre els motius que m'han portat a decidir el meu vot pel NO a l'estatut de la Moncloa i del Congreso. Podria, però no ho faré, almenys avui, potser un altre dia.

El que si que faré avui és analitzar la posició de les JERC: un NO clar, alt i rotund. He de dir que aquesta és, encara, una posició provisional, ja que depèn del que es decideixi en la Conferència Nacional que farem el proper 13 de maig, tot i que tot fa preveure un NO pràcticament unànim.

Crec que les JERC hem expressat en veu alta el sentiment de molta gent que no s'atrevia, per diferents motius, a expressar-ho tant alt. Al contrari del que ens hem sentit dir, les JERC no hem decidit sense pensar, sinó que hem decidit precisament perquè hem pensat en el futur que ens espera, com a joves que som ara, al nostre país.

També, aquest cop s'ha demostrat, contràriament al que des de molts sectors es volia fer creure, les JERC som una organització independent que no fa seguidisme polític de ningú, ni d'ERC ni de ningú. Les JERC tenim òrgans de decisió propis, assamblearis i democràtics, que han decidit i decidiran, i comunicaran la seva decisió amb veu alta, forta i clara a tot arreu on se'ns vulgui escoltar.

Les JERC votarem NO a aquest acudit d'estatut i esperem que des de sectors de la ultradreta espanyola (llegeixi's PP) no intentin apoderar-se dels nostres vots: independentistes que no ens deixem pendre l'orgull de país.

Salut i república !

Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb