Erdrag

Un espai personal a la xarxa.

Països Catalans: interculturalitat i integració

erdrag | 20 Març, 2006 18:23

Avui he de felicitar al periodista Manuel Cuyàs, per la seva sèrie d’entrevistes a joves catalans, anomenada “Generació Estatut”, que es publica els dilluns a “El Punt”. La d’avui l’he trobat molt interessant.

L’entrevista és a Laila Karrouch, una jove escriptora (28 anys) que arribà al nostra país quan en tenia 8, provinent del Marroc. Ens explica algunes de les sensacions que tingué en arribar a Vic i el seu procés d’integració. Un dels aspectes a destacar és la naturalitat que mostra en explicar perquè decidí escriure en català. Llàstima que no estigui disponible a la xarxa (almenys jo no l’he sabut trobar).

Ella ha publicat 2 llibres, el primer dels quals: “De Nador a Vic” escrit a mode de diari personal sense cap intenció de que fos públic, pinta molt interessant.

No m’he pogut aguantar: he passat per la biblioteca abans de dinar i n’he agafat un exemplar, que penso començar a llegir aquest vespre. No té aspecte de ser massa espès, ans tot el contrari. Fou premi de literatura juvenil.

Crec que l’entrevista hauria d’ésser llegida per molta gent en aquest país, i suposo (espero confirmar-ho després de la lectura) que el llibre també.

+ info: fitxa tècnica

 (Segueix)
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb