CAP DE SETMANA DE MICROS , DOCUMENTALS,SOPAR I BLOCS (SER I ESTAR)

05 Febrer, 2007 16:54
Publicat per josepro, General

Ha estat un cap de setmana força intens .Tan que pràcticament no ens ha deixat temps per desconnectar de la nostra activitat habitual.

El divendres per la nit el col·lectiu de periodistes , informadors i comunicadors de les Terres de l' Ebre ens reuníem en un sopar que va servir , primer , per poder veure el treball dels joves creadors ebrencs ,amb la projecció dels tres documentals pilot que ha becat el Col·legi de Periodistes de les Terres de l' Ebre

Es tracta dels documentals realitzats pels nostres companys Joan Salvatella, Joana Pardos i Josep Antoni Moliné; Santi Valldepérez i Guille Barberà, i Dani Gutiérrez. Les beques, que van repartir un total de 4.500 euros, tenien l'objectiu de fomentar la innovació en el camp audiovisual entre joves .

Em vaig quedar gratament sorprès per la qualitat i nivell dels documentals i per les temàtiques de proximitat que ens van mostrar els autors .Des de aquesta modestissima pàgina / finestra , els voldria felicitar públicament. Estic convençut del potencial ebrenc també en el cap de l' audivisual i els joves premiats en son un exemple.

Desprès de la sessió cinematogràfica , la festa va seguir al voltant de la taula on a part d' intercanviar converses cordials i disteses i cruspir-nos un prou bon sopar ,ens vàrem assabentar dels resultats de la votació de la primera convocatòria que fan la gent de la premsa del territori per agrair les facilitats o fer un toc d' atenció a aquells que generen informació.

Així el premi Micro Obert , es a dir el que te com l'objectiu fer un reconeixement públic i simbòlic a totes aquelles persones o institucions que durant l'any 2006 ens han fet la feina més fàcil, i per tant ens han permès oferir als ciutadans una informació veraç, millor contrastada i per tant més plural va recaure en el col.lectiu sindical Unio de Pagesos .

L' altra cara de la moneda , el premi Micro Tancat amb el que volem donar un toc d'atenció a totes aquelles persones o institucions que, durant el mateix període, no han destacat precisament per una política comunicativa transparent o cordial , va recaure en l 'actual primer responsable del Departament de Medi Ambient a les Terres de l' Ebre Victor Gimeno.

Desprès del sopar , comentaris sobre els resultats i justificacions per a un i altre premi. Una vetllada en definitiva plena de bon rotllo i que ens va permetre relacionar-nos mes enllà de lo estrictament professional.

El dissabte la cita era amb un altre tipus de vehicle de comunicació. El fenomen bloquer , aquest recurs que emprem precisament cada mati per començar aquesta hora , va reunir unes 60 persones del territori interessades en aquest mitja de comunicació particular , però que es transforma en global des del moment en que es publica a la xarxa.

L' experiència va ser força interessant. Ens va servir per conèixer també la cara de aquells que coneixíem solament per els seus escrits .

Segons les dades facilitades , al territori i ha un centenar de blocs , on per cert , segons la relació que es va facilitar a la trobada , encara no està comptabilitzat aquest que esteu llegint....pot ser com parlem poc de política ...pot ser com no és de Tortosa ni d’ Amposta....pot ser perquè fem poc soroll...pot ser ...

Enfi , jornada interessant .Cap de setmana , informativament parlant força intens i conclusió que em porta a pensar que la comunicació està viva també a les comarques de l’ Ebre ,encara que com sempre ,sempre tot es qüestió de pes específic...de contactes , de conèixer gent i d ‘estar als llocs oportuns als moments apropiats

Josep Roig

Comentaris | 0 RetroenllaçOs
 

EUROTOPS 15- SETMANA 476

05 Febrer, 2007 08:08
Publicat per josepro, General

Poques coses a contar aquesta setmana per manca de temps ......molta feina
A veure si al decurs de la setmana tinc un poc de temps per explicar tot lo que vull explicar...ditxós temps !!
De la llista solament destacar que em sap greu la desaparició de Reamonn i el seu "Tonight" , però espentegen fort temes com la novetat que us proposem aquesta setmana i que sona per tot arreu , la Nelly Furtado i el seu "All good things" una bona balada.

Com sempre podeu consultartota la llista fent click aquitest


Comentaris | 0 RetroenllaçOs