ELS ARBRES REDIMITS

10 Gener, 2007 09:32
Publicat per josepro, General

No fa gaires dies , eren al lloc preferent de la casa, ple de llums, figuretes boles de colors , garlandes.....

Al seu voltant ens hem arrodonit per cantar nadales i per celebrar aquestes festes , possiblement les mes familiars de l’ any.

Acabades les celebracions , avui , el trobem arraconat , despullat del simbolisme de fa pocs dies, trist i arraconat prop d’ algun contenidor i preparat per al seu destí gens honrós , mesclar-se amb les deixalles , les immundícies i desfets mes heterogenis i desagradables.

Ell que va ser , per uns dies símbol d’ amor, pau i tot això que es diu per aquestes dates avui el condemnem a aquest destí humiliant i gens generós.

Parlo , òbviament dels arbres de Nadal . Dels naturals, dels que vàrem comprar a algun jardí o viver i que hem gaudit als nostres domicilis i comerços.

Pot ser algú prendrà la decisió de perdonar-li la condemna a mort i intentarà salvar-lo plantant-lo a l’ hort o a la plana ,però la majoria faran cap a la brossa ,al contenidor o senzillament es cremaran.

Per això es lloable i vull destacar avui l ‘iniciativa del nostre ajuntament per recuperar-los ,demanant que , qui en tingui ,els porti fins el Magatzem Municipal per aprofitar aquells que es puguin salvar i replantar-los prop del Cementiri .

Se m’ acut , a l’ hora de conèixer el destí que l’ Ajuntament vol donar a aquests arbres de Nadal , plantar-los als terrenys d’ ampliació del Cementiri , que d’ alguna manera aquests arbres de Nadal caducs i redimits aproparan als nostres difunts l’ alegria i la tristor que ha presidit les nostres llars aquets dies , dies en els que mes es noten les presencies i sobre tot les absències.

Comentaris | 0 RetroenllaçOs