3r TROFEU DE PATINATGE ARTÍSTIC DE GRUPS XOU - 5 d'abril de 2009

 


Durant el diumenge dia 5 d'abril s’ha celebrat el 3r Trofeu Patinatge Artístic de Grups Xou classificatori per la Copa Catalana de l'especialitat.

Aquesta iniciativa es va consolidant any rera any i en aquesta tercera edició s’ha vist recolzada amb un augment del nombre de patinadors i de coreografies presentades, que ja superen amb escreix al nombre de coreografies i de patinadors del Campionat Territorial,  i amb la presència de la Presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic, Sra. Camí Mendoza.
 
Durant el matí del diumenge es dugueren a terme els entrenaments oficials i a partir de les 17’15 hores s’inicià la competició oficial amb la participació de prop de dos-cents patinadors i tècnics de diferents clubs de la nostra província. El públic assistent, unes nou-centes persones, ompliren el pavelló poliesportiu de gom a gom i van poder gaudir de les coreografies realitzades per l'Escola Ampostina de Patinatge, pel Club Patí Cambrils, pel Club Patí Llorenç del Penedès, per l’Agrupació de Patinatge de Mont-Roig, pel Club Patí El Perelló, pel Reus Deportiu, per la Unió Esportiva Torredembarra, pel Club Patí Valls i pel club organitzador del trofeu, el Club Patí El Pla de Santa Maria.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec de la Sra. Camí Mendoza, presidenta del Comitè Català de Patinatge, del Sr. Mateu Montserrat, alcalde, del Sr. Josep Rodríguez, regidor d'esports, de la Sra. Maria Teresa Ferré, regidora d'ensenyament i benestar social i de la Sra. Teresa Sisquella, presidenta del Club Patí El Pla de Santa Maria.
Els nostres patinadors, que aquest any competien en les categories de grup cadet i de grup petit, van sortir a la pista amb moltes ganes de fer-ho bé. Totes les mirades estaven pendents de la seva actuació. Amb l'execució de les dues coreografies van fer gaudir el públic assistent. La coreografia cadet "Glòbuls negres” juntament amb la coreografia del grup petit “Atrapats per la droga” van aconseguir el segon lloc al pòdium de cada categoria i d'aquesta manera els dos grups van obtenir una plaça per representar al club planenc i a la Territorial de Tarragona en la Copa Catalana de Grups Xou que es realitzarà el més de maig. 

Independentment dels resultats aquest trofeu ha estat un èxit esportiu i una nova experiència pels pares i joves patinadors que esperem que a partir d'ara continuïn progressant i fent-nos gaudir a tots amb les seves coreografies.

RESULTATS

CATEGORIA “B”
1r “Nàufrag” del C.P. Valls
2n “L'ombra de Peter Pan” del C.P. Llorenç del Penedès
3r “Sola en el temps” del Reus Deportiu

CATEGORIA “A” – CADET
1r “Intel·ligència artificial” del Reus Deportiu
2n “Glòbuls negres” del C.P. El Pla de Santa Maria
3r “Nit de Gats” de la U.E. Torredembarra

CATEGORIA “A” – GRUP PETIT
1r “Donar corda” de l’A.P. Mont-Roig
2n “Atrapats per la droga” del C.P. El Pla de Santa Maria
3r “Cicle de l'aigua” del C.P. El Perelló


L'autor de totes les fotografies d'aquest trofeu ha estat un any més el Sr. Antonio Tocado.