PROVES FEDERATIVES: 1a PROVA, 3a PROVA i GRUPS XOU (26-10-2008)

El diumenge dia 26 d'octubre, a les instal·lacions del Pavelló de Calafell, es va realitzar la 3a CONVOCATÒRIA DE LA 1a i 3a PROVA DE DEBUTANTS I LA 2a CONVOCATÒRIA DE LA PROVA DE CERTIFICAT DE GRUPS XOU ORGANITZADES PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE PATINATGE TERRITORIAL DE TARRAGONA. En aquesta ocasió vam presentar set patinadors, quatre en la categoria de grups xou, dues a la primera prova i una a la tercera prova.

La primera patinadora planenca en participar en la sessió del matí fou l'Evelin Hernández Torres que va superar la tercera prova passant a partir d'ara al nivell de certificat. Posteriorment li toca el torn a les patinadores que es presentaven al certificat de grups xou. De les quatre patinadores presentades en aquesta disciplina la Sandra Salcedo Montcusí i la Maria Bernardo i Baldrich assoliren amb èxit el certificat de grups xou. 

A la tarda fou el torn de les patinadores del nivell de primera prova. En aquesta categoria les dues patinadores del nostre club aconseguiren el seu objectiu i a partir d'ara la Nerea González Jiménez i la Sara González Bernat són ja patinadores de segona prova.
 
 
 
  Els participants planencs en la sessió del matí (3a prova i certificat de xous)
 
 
   

La Nerea González i la Sara González amb el diploma que les acredita com a patinadores de 2a prova.