7ens AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE GRUPS XOU (cadet)

 

Una vegada més el nostre club ha donat una alegria al patinatge de la comarca i de la província. Aquest cop la coreografia "Atrapats per la droga" tenia un paper molt difícil ja que al Campionat Territorial els resultats no van ser els esperats i a Vilanova i la Geltrú  els nostres patinadors van haver de competir amb el bo i millor del patinatge català.

 

Per anar escalfant motors el dissabte a la tarda una trentena de pares i patinadors es desplaçaren fins a la seu del campionat per veure la competició en la categoria de grups grans. 


El diumenge iniciaren la llarga jornada esportiva a tres quarts de deu del matí amb la concentració i posterior desplaçament amb autobús de patinadors, pares i aficionats. Al matí es realitzaren els entrenaments oficials i a partir de tres quarts de cinc de la tarda s'inicia la competició que finalitzà a quarts de deu del vespre. 


El pavelló del Garraf de Vilanova i la Geltrú es va quedar petit per acollir a totes les persones que van voler presenciar en directe la competició. Més de mil cinc-cents espectadors ompliren de gom a gom les instal·lacions. Amb tota aquesta expectació la coreografia "Atrapats per la droga" no va passar desapercebuda. Una setena plaça al Campionat de Catalunya certifica l'encert de la coreografia i el bon nivell assolit pels nostres patinadors que ja comencen a ser uns habituals en aquest campionat. 

 

(Clica aquí si vols veure les fotografies) 

Una vegada més vam ser l'entitat que representava a la població amb menys nombre d'habitants de tots els participants al campionat. 


Els protagonistes d'aquest èxit pel patinatge de la nostra comarca han estat l'Anna Bernardo i Baldrich, la Georgina Canela Ferré, la Maria Fonts Cucó, la Meritxell García Tondo, l'Elsa Martínez Fonts, la Nayla Morales Calvo, la Gisela Murtró Balañà, el Jordi Murtró Balañà, la Zaira Ormaechea Calvo, la Laia Pérez Bosch, la Sandra Salcedo Montcusí i l'Aina Valverde Ferré. Tot això no hagués estat possible sense el treball i el saber fer dels entrenadors:  l'Elisabet Ballesté (entrenadora i coreògrafa), la Laia Borregan (entrenadora i coreògrafa) i la Núria Amorós (entrenadora). Agraïm la magnífica tasca de perruqueria i maquillatge realitzada per la Judit Cunillera, la Montserrat Esteve, el Vicenç Fonts, la Carme Fonts i altres mares dels patinadors.


Amb el resultat d'aquest campionat s'ha assolit un dels objectius de la temporada. A partir d'ara el club continuarà treballant en la modalitat d'individual i de grup xou, i ja està preparant, amb un altre grup de patinadors, una nova coreografia que els representarà en el "2n Trofeu de Grups Xou de El Pla de Santa Maria" que es celebrarà el darrer cap de setmana del mes de mar?. Aquesta nova coreografia intentarà assolir la classificació per poder representar la nostra entitat en la Copa Catalana de Grups Xou.