EL CLUB PATÍ AL FESTIVAL DEL C.P. CAMBRILS PRO MARATÓ DE TV3


 
Una vegada més el Club Patí ha participat de manera solidaria amb els actes que es realitzen en pro de la marató de TV3. Aquest any la participació dels patinadors planencs ha estat en forma de col·laboració en el festival que organitzava el C.P. Cambrils.

El diumenge dia 16, a les instal·lacions del C.P. Cambrils, els nostres patinadors juntament amb patinadors d'altres clubs de la província (Reus Deportiu, C.N. Reus Ploms, C.E. Vendrell i els amfitrions, el C.P. Cambrils) participaren en un festival de patinatge al que assistiren unes set-centes persones i intervingueren uns cent vint patinadors. En total es recolliren 870 euros que han estat enviats a la Marató de TV3

Els patinadors del club planenc realitzaren la coreografia "Formigues enfrontades". Les patinadores que formaren part de la coreografia foren: la Maria Bernardo i Baldrich, la Georgina Canela Ferré, la Meritxell García Tondo, l'Elsa Martínez Fonts, la Natàlia Medina, el Jordi Murtró Balañà, la Zaira Ormaechea Calvo, la Laia Pérez Bosch i la Sandra Salcedo Montcusí.