Ja fa 5 anys que vaig començar aquest blog, se que no ha sigut un gran entreteniment per als meus lectors però es que tampoc n'era l'intenció.

Simplement ha sigut un lloc on quan jo he volgut hi he penjat coses que en aquell moment de la meva vida m'estaven marcant o influenciant d'alguna manera.

Miro en rera 5 anys i veig les coses que han canviat, i m'adono de que han sigut bastants. Llavors jo feia poc que treballava a Vilafranca del Penedes, encara vivia amb els pares tot i que poc despres m'hi vaig anar a viure-hi en un pis compartit. Ara visc sola a Tarragona, i treballo a Cambrils. En el pla professional es podria dir que he anat a millor, almenys la feina que faig ara m'agrada moltissim més. I em permet pagar les meves factures, que ja és molt!

En el pla familiar també han canviat coses. Ma mare ja no hi és. Tinc una neboda de tres anyets discapacitada que necesita tota l'ajuda i carinyu que li poguem donar. La resta seguim aguantant.

I en el pla personal, si llavors estava en un bache intentant oblidar certa relació ara es podria dir que estic plenament satisfeta de la situació actual :-). 

A veure d'aqui 5 anys...